Meghan Markle spregovorila: "Res nama ni lahko!"

J.V.
18.07.2019, 12:38
4
Meghan Markle in princ Harry sta bila v zadnjem letu deležena kar nekaj negativnih kritik, ki jih je pred nekaj dnevi prvič nagovorila tudi vojvodinja Sussexa.

PREBERI ŠE
Fotografije razkrivajo, v kakšnem odnosu sta Meghan in Kate

Meghan priznava, da ji ni lahko.
Meghan priznava, da ji ni lahko.FOTO: Profimedia

Vse odkar se je Meghan Markle romantično zapletla z britanskim princem Harryjem in stopila v središče svetovne pozornosti, je bila deležna kar nekaj kritik, ki niso bile samo negativne, ampak tudi rasistične. Očitali so ji, da je vzvišena, preveč zahtevna, da je z njo nemogoče delati, ker je težavna in preveč ambiciozna. Da ji ni bilo lahko, je povedano milo. A kljub poplavi kritik na njen račun, se Meghan nanje ni nikoli odzvala.

V njenem imenu je to tik po njuni zaroki naredil princ Harry in se postavil v bran svoji srčni izbranki. Britanska kraljeva palača je takrat objavila njegovo javno izjavo, v kateri je javno obsodil medije zaradi rasističnega poročanja o njegovem razmerju z Meghan. Pravi, da nikoli do zdaj s strani medijev ni čutil tako "velikega pritiska, preiskav in nadlegovanja".

In stvari se očitno ne spreminjajo na bolje. Ko se je Meghan pred kratkim v družbi prijateljic pojavila v Wimbledonu, se je sprožil val kritik na račun njenega zvezdniškega vedenja. Vojvodinja je namreč želela zasebnost in ni pustila, da jo fotografirajo. Čeprav se trudi izogibati negativnosti in se osredotoča na druge stvari v življenju, pa je tudi Meghan ob koncu dneva človek s čustvi.

PREBERI ŠE
Meghan Markle blestela na prvi rdeči preprogi kot vojvodinja

Na nedavni premieri Levjega kralja je tako Pharrellu Williamsu priznala, da ji ni vseeno. Ko je ta dejal, da navija za njuno ljubezen in da je zelo lepo videti, kako zelo srečna sta s princem Harryjem, je vojvodinja odgovorila:"Hvala! Res nama ni lahko."

Serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra Meghan Markle, lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.40 na POP TV.

Pharrell Williams v družbi Meghan Markle
Pharrell Williams v družbi Meghan MarkleFOTO: Profimedia