Meghan Markle tik pred porodom še vedno nima miru

M. A.
01.04.2019, 15:38
2
Čeprav je pred tremi tedni svoje čevlje z visokimi petami končno pospravila v omaro in se po nepregledni vrsti družbenih dogodkov le odpravila na porodniški dopust, Meghan Markle, ki svojega prvorojenca pričakuje v tem mesecu, preprosto nima miru.

Kraljevi otroci od nekdaj žanjejo veliko zanimanja v javnosti in zdi se, da bolj kot je otrok blizu kraljevemu prestolu, več oči je uprtih vanj že od dneva, ko se rodi. Čeprav je njegov oče, princ Harry, trenutno šele šesti v vrsti za kraljevi prestol, pa je otrok Meghan Markle in princa Harryja zagotovo najbolj pričakovan otrok leta; najverjetneje že zaradi posebne ljubezenske zgodbe, ki se na britanskem kraljevem dvoru ne zgodi pogosto.

PREBERI ŠE
Njun otrok ne bo princ ali princesa. To je razlog, zakaj!

Meghan in Harry sta vse od lanske poroke naprej ves čas pod drobnogledom javnosti.
Meghan in Harry sta vse od lanske poroke naprej ves čas pod drobnogledom javnosti.FOTO: Profimedia

Zaradi omenjenega zanimanja sta se tako princesa Diana kot tudi Kate Middletonle nekaj ur po porodu že pojavili na vratih bolnišnice s svojim novorojencem v naročju, kjer sta nasmejani pozirali fotografrom z vsega sveta. Zdaj pa se je oglasila Chelsea Hirschhorn, direktorica enega izmed britanskih podjetij, ki prodaja vse za otroke. Na Meghan je naslovila odprto pismo in v njem zapisala:’Draga bodoča kraljevska mamica, kmalu boš rodila enega izmed najbolj pričakovanih otrok na vsem svetu in od tebe se bo – enako kot od tvojih prednic – pričakovalo, da boš z njim nekaj ur po porodu paradirala pred bolnišnico. Smehljala se boš, mahala, žarela boš, med tvojimi nogami pa bo drugačna zgodba. Seveda bo tvoja pričeska naravnost popolna in številni bodo ugibali, kdaj boš zlezla v obleke, ki si jih nosila pred nosečnostjo, nikogar pa ne bo zanimalo, kako se zares počutiš in kakšen izziv je pred tabo. Mamice pa vemo, kaj te čaka in kako se boš počutila med tistim poziranjem in kako blizu boš temu, da se ponečediš kar sredi fotografiranja (pripravi se!). Če ti vse skupaj malce pokvarimo: rojstvo otroka se začne s tvojo vagino, kar sledi, pa je ena sama zmeda. Krvavenje in zatekanje, peklo bo, ko boš lulala, celo sedeti ne moš mogla normalno. Če boš deležna carskega reza, pa te čakajo drugačne težave,’je zelo iskreno zapisala v pismu, v katerem zagotovo ni ovinkarila. Na koncu je zato dodala poziv, naj zavoljo vseh mamic, ki se po porodu počutijo tako, kot se je po porodu normalno počutiti, to ’paradiranje’ preskoči. ’Če ga zares ne moreš, pa nam vsaj namigni, da vse ni tako popolno, kot se zdi,’ je dodala.

PREBERI ŠE
’Meghan bo končala kot Diana!’

Kate je le nekaj ur po porodu s svojim novorojenčkom vsakič pozirala pred porodnišnico.
Kate je le nekaj ur po porodu s svojim novorojenčkom vsakič pozirala pred porodnišnico.FOTO: Profimedia

Meghan je sicer v preteklosti izrazila željo, da bi njen porod potekal odmaknjen od oči javnosti, prav tako je nameravala roditi v porodnišnici izven Londona, med drugim je razmišljala celo o douli. Kakšna bo zadnja odločitev, je odvisna zgolj od Meghan, medtem ko je kraljica tista, ki bo odločila, kakšen kraljevi naziv bo nosil novorojenček.

PREBERI ŠE
Od Victorie do Meghan: škandali, afere in smrti

Meghan je tik pred porodom prejela pismo, ki jo bo najbrž presenetilo.
Meghan je tik pred porodom prejela pismo, ki jo bo najbrž presenetilo.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

KiNgKoNg
01.04.2019, 16:50:15
What...
mijam75
01.04.2019, 16:49:01
40
+4
Ob poroki princa harrya je bilo rečeno, da njemu ne bi bilo potrebno imeti take poroke, saj ni neposredno v vrsti za prestol. Pa sta se sama odločila, da bo poroka velika in na očeh javnosti. Tudi v kraljevi družini obstaja hierarhija, najpomembnejši so tisti, ki bodo nadaljevali kraljevino, za njimi vsi ostali. Harryu, še posebej pa Meghan, se ne bi bilo potrebno toliko izpostavljati. Če bosta stala par ur po porodu pred kamerami, bo to njuna odločitev... in njun problem.