'Meghan Markle zapušča Veliko Britanijo'

J.V.
05.06.2019, 14:25
12
Če je verjeti besedam kraljevega komentatorja Roba Shuterja, naj bi vojvodinja Sussexa načrtovala selitev družine v Ameriko, saj si ne želi živeti v senci cambriške vojvodinje Kate Middleton in princa Williama.

Meghan Markle načrtuje selitev čez lužo, poroča britanski tabloid Express. Razloga za to naj bi bila dva: sussekška vojvodinja se menda želi preseliti bližje svoji družini, obenem pa bi rada stopila iz sence Kate Middleton in princa Williama, je prepričan Rob Shuter. Ta naj bi citiral besede virov blizu kraljeve družine, ki trdijo, da Meghan ni srečna na drugem mestu.

PREBERI ŠE
Vojvodinji obožujeta najbolj trendi čevlje tega poletja

V svoji oddaji za iHeart Radio je dejal: "Meghan Markle zapušča Britanijo skupaj s princem in njunim sinom. Meghan Markle se ne želi preseliti v Afriko, ampak se želi vrniti v Ameriko. Viri znotraj kraljeve družine so mi povedali, da je bilo veliko govora o tem, da bi se princ Harry in Meghan začasno preselila v Afriko, a se to ne bo zgodilo, saj se ima ona namen vrniti v Ameriko." Viri so menda razkrili tudi to, da je cilj selitev od princa Williama in Kate Middleton. 

Pregovor pravi, da kjer je dim, je tudi ogenj. In okoli odnosa kraljevih parov je bilo v zadnjem letu veliko dima. Mnogi se strinjajo, da je vedno težje verjeti, da je odnos med njimi popoln in da ni trenj. 

PREBERI ŠE
Po kraljevi poroki se pol leta nista videla zasebno

Ali se kraljevi par res seli?
Ali se kraljevi par res seli?FOTO: Profimedia