Meghan noče roditi v isti bolnišnici kot Kate in Diana

M. A.
08.01.2019, 8:00
0
Čeprav je Lindo Wing bolnišnice St Mary’s Hospital v središču Londona postal že povsem uveljavljena postojanka za bodoče mamice britanske kraljeve družine, kjer sta med drugim svoje otroke rodili tudi princesa Diana in Kate Middleton, Meghan Markle očitno to ne prepriča.

V bolnišnici St Mary's, ki jo številni enačijo s hotelom s petimi zvezdicami, med drugim ponujajo gurmanske menije in luksuzno oskrbo, ki jo prilagodijo potrebam vsake posameznice, a Meghan Markle je vseeno izbrala porodnišnico v Surreyju, ki je od omenjene bolnišnice oddaljena slabih 60 kilometrov. V bolnišnici Frimley Park naj bi se tako že pospešeno pripravljali na trenutek, ko jih bo obiskala Meghan Markle. Kdaj bo princu Harryju rodila prvega otroka, še vedno ni znano, saj so iz Buckinghamske palače sporočili le, da se bo to zgodilo spomladi, številni pa verjamejo, da vojvodinja Sussekška prvega otroka pričakuje v začetku aprila.

PREBERI ŠE
5 najbolj branih člankov kraljevega dvora leta 2018

V znamenitem Lindo Wingu sta vse svoje otroke rodili princesa Diana in Kate Middleton, Meghan pa naj bi izbrala bolnišnico v Surreyju.
V znamenitem Lindo Wingu sta vse svoje otroke rodili princesa Diana in Kate Middleton, Meghan pa naj bi izbrala bolnišnico v Surreyju.FOTO: Profimedia

Meghan naj bi se sicer za bolnišnico v Surreyju odločila tudi zato, ker se s Harryjem nameravata za stalno preseliti v Frogmore, ki je le 15 minut oddaljen od bolnišnice. Čeprav je St Mary’s Hospital najpogostejša izbira kraljevih mamic, pa je v Surreyju rodila tudi Sophie, žena princa Edwarda. Še več, ko je leta 2003 rodila svojega prvega sina, je pri porodu zaradi zapletov skoraj umrla, a so jo prav v tej bolnišnici rešili.

PREBERI ŠE
Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti

Zaenkrat se še ne ve, kdaj bo Meghan rodila, številni pa verjamejo, da se bo to zgodilo v začetku aprila.
Zaenkrat se še ne ve, kdaj bo Meghan rodila, številni pa verjamejo, da se bo to zgodilo v začetku aprila.FOTO: AP

V krilu Lindo Wing pa niso bili priča samo rojstvom kraljevih članov, kot sta princ William in princ Harry, temveč sta se tam rodila tudi glasbenik Seal in igralec Kiefer Sutherland.

V Lindo Wingu sta se med drugim rodila princa William in Harry, pa tudi princesa Charlotte in njena bratca, George in Louis.
V Lindo Wingu sta se med drugim rodila princa William in Harry, pa tudi princesa Charlotte in njena bratca, George in Louis.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.