Pippa Middleton v kopalkah pokazala nosečniški trebuh

J.V.
30.08.2018, 6:47
1
Bodoči starši, Pippa Middleton in njen soprog James Matthews, so se pred prihodom novega družinskega člana odpravili še na zadnje počitnice v dvoje. Par trenutno počitnikuje v Italiji, kjer je Pippa v rdečih kopalkah ponosno razkazovala svoj nosečniški trebuh!

Pippa Middleton, sestra Kate Middleton, in njen soprog James Matthews oktobra pričakujeta prvega otroka, pred njegovim prihodom pa si je parček privoščil še zadnji dopust v dvoje. Tako sta te dni pri naših sosedih Italijanih, kjer so ju hitro izsledili tudi paparaci.

PREBERI ŠE
Tako okrogel trebuh ima že Pippa!

Pippa na fotografijah nosi rdeče kopalke in razkazuje svoj lepo zaobljeni nosečniški trebušček. S fotografij je sicer razvidno, da se bodoča mamica med nosečnostjo ni prav veliko zredila in je še vedno v odlični formi. 

Ker je Pippa pred nosečnostjo redno telovadila, smo prepričani, da bo po rojstvu zelo hitro izgubila tistih nekaj odvečnih kilogramov, ki jih bo pridobila med nosečnostjo. 

PREBERI ŠE
Meghan ne bo imela skrbništva nad bodočimi otroki

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
31.08.2018, 8:26:25
2 2
0
Kje so časi, ko so nosečnice nosile lepe oblekice in kopalke!?