Prva izjava po rojstvu otroka je polna čustev

J.V.
06.05.2019, 16:28
0
Britanski princ Harry je nekaj ur zatem, ko sta se z Meghan Markle razveselila dečka, stopil pred medije in dal svojo prvo uradno izjavo kot novopečeni očka.

Princ Harry in Meghan Markle sta danes postala starša zdravega dečka in zagotovo lahko rečemo, da je to eden najlepših in najsrečnejših dni v njunem življenju. Le nekaj ur po rojstvu dečka, katerega ime še ni znano, je ponosni očka stopil pred kamere in povedal, da še vedno ne more verjeti, kaj se je zgodilo."Zelo sem vesel, da lahko oznanim, da sva se z Meghan danes zjutraj razvselila dečka, zelo zdravega dečka."

PREBERI ŠE
Meghan Markle je rodila!

"Nikoli si nisem predstavljal, da bo to tako neverjetna izkušnja," je dejal Harry. "Kako lahko katera koli ženska to naredi je nedoumljivo. Presrečna sva in hvaležna za vso ljubezen in podporo vseh. Bilo je prekrasno in zato sva to želela deliti z vsemi."Kar se tiče imena dečka, Harry priznava, da ga še nista izbrala.

Harry je pred kamere stopil sam, saj se je Meghan odločila, da ne bo šla po stopinjah Kate Middleton in princese Diane, ki sta pred medije stopili le nekaj ur po porodu. 

 

 

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.