Po kraljevi poroki se pol leta nista videla zasebno

J.V.
01.06.2019, 8:43
0
Govorice o sporu med princem Williamom in princem Harryjem so se v zadnjem letu pojavile večkrat, zdaj pa so dan prišle nove informacije. Viri namreč trdijo, da se po poroki princa Harryja in Meghan Markle, nista 'videla' kar šest mesecev.

Govorice, da je med kraljevima paroma prišlo do trenj, so se v zadnjem letu pojavile večkrat. Potem ko so britanski mediji najprej poročali, da so težave med Kate Middleton inMeghan Markle, je kasneje na dan prišla informacija, da se v resnici ne razumeta princ Harry in princ William. 

Težave so se menda začele pojavljati še preden je princ Harry obljubil večno zvestobo hollywoodski igralki in mu je njegov starejši brat svetoval, da naj z zvezo ne hiti. Harry, ki je bil zaljubljen do ušes, pa nasveta ni sprejel najboljše.Emily Andrews, ki je kraljeva zastopnica za The Sun, je za spletno stran Yahoo dejala: "Mislim, da je bil njegov nasvet dobronameren, a ker je bil Harry zelo zaščitniški do Meghan, ga je sprejel narobe in Williamu rekel nekaj v stilu, da želi uničiti njegovo zvezo, še preden se je ta začela."

Ko sta vojvoda in vojvodinja Sussexa oznanila, da se ločujeta od Kensingtonske palače, se je njun odnos le še dodatno poslabšal, poroča Express. "Rečeno mi je bilo, da po kraljevi poroki Harry in Meghan v zasebnem času nista več videvala Kate in Williama."To pa naj bi trajalo kar pol leta. Kraljeva para sta se tako menda srečevala le na družabnih in drugih uradnih dogodkih. 

"Vsi se še spomnimo tistih mladih fantov, ki sta hodila pred krsto, v kateri je ležala princesa Diana," je dodala Emily."Tako smo ju videli vse od takrat. Za kamerami pa je bil njun odnos vedno poln vzponov in padcev. A tega nikoli nismo videli."Andrewsova meni, da je bila ločitev gospodnjstev pravi korak in da so se razmere od takrat izboljšale.

Težave so se menda začele pojavljati še preden je princ Harry obljubil večno zvestobo hollywoodski igralki.
Težave so se menda začele pojavljati še preden je princ Harry obljubil večno zvestobo hollywoodski igralki.FOTO: AP

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.