Princesa Diana: takšen je bil v resnici njen zakon s princem Charlesom

J.V.
08.11.2018, 8:36
1
O ljubezenskem življenju princa Charlesa in pokojne princese Diane je bilo v zadnjih dvajsetih letih napisanega veliko in nobena skrivnost ni, da jo je varal s Camillo Parker-Bowles. Pred kratkim pa so začele krožiti tudi zgodbe o njunem spolnem življenju.

Kmalu po poroki jo je začel varati.
Kmalu po poroki jo je začel varati.FOTO: AP

Novica o zaroki princese Diane in princa Charlesa je bila oznanjena februarja 1981, 29. julija pa sta se poročila v stolnici sv. Pavla. Po televiziji je kraljevo poročno ceremonijo spremljalo 750 milijonov ljudi, v prihajajočih letih pa je bilo veliko zanimanja tudi za njuno zakonsko življenje, ki je bilo vse prej kot srečno. Nobena skrivnost ni, da jo je Charles varal s Camillo Parker-Bowles, s katero je zadnjih 13 let tudi poročen. 

V zadnjem času so se svetovni mediji razpisali tudi o njunem spolnem življenju oziroma pomanjkanju le-tega. Princesa Diana je namreč leta 1992 sama spregovorila o tem, in sicer z motivacijskim govornikom Peterom Settelenom, ki mu je iskreno priznala: "Seks s Charlesom je zelo čuden. Enostavno čuden je," je dejala in dodala, da po rojstvu princa Harryja kar sedem let nista imela spolnih odnosov.

PREBERI ŠE
Razlog, zakaj je tudi po ločitvi nosila poročni prstan, vas bo ganil

V trenutkih, ko je bil Charles razpoložen, to se je zgodilo vsake tri tedne, pa ni bilo prisotne nobene ljubezni ali strasti. Želel je le, da s tem čim prej opravita. Diana je kmalu ugotovila, da ji je Charles nezvest. "Sedela sem v njegovi delovni sobi, ko ga je klicala Camilla. Javil se in z njo govoril. Nisem vedela, ali naj kaj rečem ali ne in tako sem samo molčala z zlomljenim srcem."

V biografiji Roberta Jobsona, ki je kraljevo družino spremljal kar 30 let, je princ Charles iskreno priznal, da je obžaloval poroko z Diano. Dejal je, da je bila to njegova največja napaka v življenju.

PREBERI ŠE
Diana je umrla tako, kot je živela: pod drobnogledom javnosti

Princ Charles je iskreno priznal, da je poroko obžaloval.
Princ Charles je iskreno priznal, da je poroko obžaloval.FOTO: AP

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Alex Trefalt
08.11.2018, 10:31:47
kablov je blo,je in bo, vedno dovolj...