Zaradi Meghan Markle je ves čas jokala

J.V.
05.12.2018, 8:46
1
Bivša asistenka sussekške vojvodinje Meghan Markle je nekoč delala tudi za pevca Robbija Williamsa in njegovo soporogo Aydo Field, odpoved pa menda dala zaradi vedenja nekdanje hollywoodske zvezdnice.

Kot poroča britanski Mirror, je vir bluz kraljeve družine priznal, da je morala Melissa na dnevni ravni prenašati številne zahteve. 
Kot poroča britanski Mirror, je vir bluz kraljeve družine priznal, da je morala Melissa na dnevni ravni prenašati številne zahteve. FOTO: AP

Po šestih mesecih dela za sussekško vojvodinjo Meghan Markle je 39-letna Melissa Toubati dala odpoved. O razlogih, zakaj se je to zgodilo, se je v zadnjih tednih v medijih pisalo veliko in pojavile so se govorice, da Meghan le ni tako mila in prijazna, kot deluje na prvi pogled. Zdaj pa so v javnost pricurljale tudi podrobnosti o njenem odnosu z bivšo asistentko. 

Kot poroča britanski Mirror, je vir bluz kraljeve družine priznal, da je morala Melissa na dnevni ravni prenašati številne zahteve. "Njeno delo je bilo zelo stresno. Morala je prenašati številne zahteve vojvodinje, zaradi česar je bila pod velikim pritiskom. Pogosto se je jokala,"je povedal neznani vir in dodal:"Melissa je zelo nadarjena za svoje delo in je bila pomemben faktor kraljeve poroke. No, na koncu je bilo enostavnejše, da se njihove poti ločijo."

Preden je pričela delati za sussekško vojvodinjo, je Melissa delala za pevca Robbija Williamsa in njegovo soprogo Aydo Field. O tem, kakšna je Meghan v resnici, je spregovorila tudi njena bivša agentka Gina Nelthrope-Cowe, ki je za medije dejala, da je nekdanja igralka izbirčna, zahtevna in da misli samo na to, kar ona hoče. 

PREBERI ŠE
'Zaradi Meghan se je tresla v solzah'

 

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

hisne
05.12.2018, 11:00:11
20
+2
hitro ji je stopilo v glavo..........................