Zdaj gre zares: Meghan se pripravlja na porod!

M. A.
15.03.2019, 11:08
5
Ni bilo veliko presenečenje, ko sta princ Harry in Meghan Markle oktobra lani sporočila, da to pomlad pričakujeta prvorojenca, saj so se vse od njune poroke pojavljala ugibanja, kdaj se bo to zgodilo. Zagotovo pa je bilo presenečenje, ko je Meghan zgolj nekaj tednov pred porodom neumorno obiskovala številne družabne dogodke, kar je baje pozitivno presenetilo celo kraljico Elizabeto II. A zdaj naj bi bilo dovolj, Meghan je uradno odšla na porodniški dopust.

37-letna Meghan Markle, ki se je iz igralke v seriji Nepremagljivi dvojec prelevila v britansko vojvodinjo, naj bi bila uradno na porodniškem dopustu, kar so potrdili tudi tiskovni predstavniki britanske kraljeve družine. Čeprav ni predvideno, da se bo Meghan v javnosti pred porodom še pojavila, pa menda ne izključujejo zasebnih obiskov kar pri Meghan in princu Harryju doma.

PREBERI ŠE
Je Meghan Markle razkrila spol otroka?

Meghan Markle se je ta teden v javnosti pojavila še zadnjič pred porodom.
Meghan Markle se je ta teden v javnosti pojavila še zadnjič pred porodom.FOTO: Profimedia

Meghan se je tako minuli torek v javnosti pojavila še zadnjič, in sicer v Westminstrski opatiji in v tako imenovani Canada House, kjer je presenetila kar v dveh stajlingih, belem in zelenem. Pod oba plašča, ki ju je nosila, se je podpisal Erdem Moralıoğlu, medtem ko je belo obleko izdelala znana Victoria Beckham.

PREBERI ŠE
Meghan Markle se je odločila za porod, ki ga kraljevi dvor ne odobrava

Meghan Markle je tudi v osmem mesecu nosečnosti videti odlično.
Meghan Markle je tudi v osmem mesecu nosečnosti videti odlično.FOTO: Profimedia

Točen datum poroda še vedno ni znan, pred časom se je Meghan zareklo, da naj bi otrok na svet privekal aprila, tudi drugi viri s kraljevega dvora omenjajo april. Kljub temu so številni prepričani, da se bo otrok rodil že marca, predvsem zaradi ’Meghaninega velikega trebuha’, v katerega so že nekaj mesecev uprte oči svetovne javnosti.

Številni so prepričani, da bo otrok na svet privekal že v marcu, čeprav naj bi imela vojvodinja uradni rok aprila.
Številni so prepričani, da bo otrok na svet privekal že v marcu, čeprav naj bi imela vojvodinja uradni rok aprila.FOTO: Profimedia