Znaki, ki namigujejo, da pričakuje dvojčka

J.V.
24.04.2019, 7:53
0
Dan, ko se bosta sussekška vojvodinja Meghan Markle in princ Harry razveselila prvorojenca, se hitro bliža. To potrjuje tudi prihod Dorie Regland, ki je minuli konec tedna pripotovala v Veliko Britanijo, in dejstvo, da se je princ Harry velikonočne maše udeležil sam. Ugibanja o tem, ali se bo kraljevi par razveselil dečka ali deklice, so tako vedno glasnejša, mnogi pa so prepričani, da sta na poti dvojčka.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

O znakih, ki kažejo na to, da se bo kraljevi par res razveselil dvojčkov, je spregovorila tudi babica Lesley Gilchrist. Ta je prepričana, da govorice o dvojnem pričakovanju niso povsem iz trte izvite in da obstaja kar nekaj razlogov, zakaj bi se lahko izkazale za resnične, poročajo številni ameriški mediji. 

Prvi znak naj bi bil nosečniški trebuh Meghan Markle, ki je bil že po nekaj mesecih nosečnosti zelo okrogel. "Glede na to, da sem babica že 16 let in sem videla že nešteto nosečnic, lahko rečem, da je imela Meghan bolj zaobljen nosečniški trebuh kot pričakovano in to lahko kaže na to, da nosi dvojčka."Glede na to, da je to za sussekško vojvodinjo prva nosečnost, babica izpotavlja, da je velikost njenega trebuha presenetljiva, saj imajo ženske pri prvih nosečnosti navadno manjši nosečniški trebuh. "Zaradi mišičnega spomina imajo mame prvič ponavadi manj zaobljen trebuh."

Anketa
Arhiv

Ali Meghan Markle pričakuje dvojčka?

Drugi znak naj bi bili datumi potovanj kraljevega para in dejstvo, da je bilo Meghanino zadnje zabeleženo potovanje februarja. Takrat je odleleta v New York, kjer so prijateljice za njo pripravile razkošen 'babyshower' in potovanje v Maroko, kamor sta odpotovala s Harryjem."S tem, ko je vojvodinja sredi januarja potrdila, da je v šestem mesecu nosečnosti, bi to pomenilo, da je bila med 28. in 30. tednom," meni Lesley in pojasnjuje, da je za ženske, ki nosijo dvojčke potovanje priporočljivo do 32. tedna nosečnosti. 

Seveda pa tudi babica ne more z zagotovostjo reči, da Meghan pod srcem nosi dvojčka ne glede na to, koliko je znakov, ki bi lahko kazali na to. Glede na to, da je v Veliko Britanijo te dni pripotovala tudi njena mama Doria Regland, pa bomo odgovor na to vprašanje verjetno dobili zelo kmalu. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ali pod srcem res nosi dvojčka?
Ali pod srcem res nosi dvojčka?FOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.