Meghan Markle: to je skrivnost njenega videza

J.V.
02.12.2018, 9:36
0
Sussekška vojvodinja Meghan Markle se pri 37. letih lahko pohvali z neverjetno mladostnim videzom, za katerega skrbi z zdravo prehrano, čez dan spije veliko vode, njena lepotna skrivnost pa je tudi joga.

Po zaslugi njenega mladostnega videza, bi ji marsikdo pripisal 10 let manj in Meghan je zagotovo ena tistih srečnic, ki ne potrebujejo ličil.
Po zaslugi njenega mladostnega videza, bi ji marsikdo pripisal 10 let manj in Meghan je zagotovo ena tistih srečnic, ki ne potrebujejo ličil.FOTO: Profimedia

Meghan Markle se pri 37. letih lahko pohvali z zdravo in sijočo kožo, na njenem obrazu pa skorajda ni opaziti gubice. Po zaslugi njenega mladostnega videza bi ji marsikdo pripisal 10 let manj in Meghan je zagotovo ena tistih srečnic, ki ne potrebujejo ličil. Tega se zaveda tudi sama in večino časa prisega na minimalističen in naraven mejkap, ki je prava osvežitev v poplavi različnih lepotnih trendov, ki narekujejo mejkap, kot ga nosi Kim Kardashian. 

Svojega mladostnega videza pa sussekška vojvodinja ne pripisuje estestkim posegom ali 'čudežnim' kozmetičnim izdelkom, ampak predvsem jogi, s katero se ukvarja že vrsto let. Poleg tega, da ji ta pomaga ohranjati fit telo, se z obrazno jogo bori tudi proti gubam na obrazu.

"Redno izvajam vaje za obraz, ki oblikujejo obraz. Prisežem, da delujejo, čeprav se počutiš malce butasto, ko jih delaš. Na dneve izvajanja vaj so ličnice in čeljust velikoooo bolj izrazite,"je v enem od intervjujev dejala Meghan, ki se zaveda, da smeh, žalost, jeza in druga čustvena stanja, ki se najpogosteje izražajo na našem obrazu, nakazujejo smer in obliko gub. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle pokazala svoj pravi obraz?

Obrazna joga je namenjena predvsem ženskam med 30. in 70. letom. Namen obrazne joge pa je, da se naučite krepiti in nadzirati obrazne mišice ter s tem zmanjšati možnost nastanka gub in obraznih nepravilnosti, še preden se pojavijo. Vaje revolucionarne obrazne joge temeljijo predvsem na izboljšanju prekrvavitve obraza in vratu, predvsem okoli oči ter čela. S pomočjo posebnih obraznih mimik v kožo na obrazu prihaja več kisika, kar izjemno učinkuje pri obnavljanju celic. Koža postane bolj napeta in sijoča. Vendar pa, kot poudarja inštruktorica in izumiteljica obrazne joge Rose Hong Tran, učinki ne pridejo čez noč. Potrebna je vztrajnost in predvsem morajo vaje obrazne joge postati rutina, ki jo izvajamo zjutraj, v avtu, medtem ko se tuširamo …

PREBERI ŠE
Vse oči so uprte v stopala Meghan Markle

Obrazna joga je namenjena predvsem ženskam med 30. in 70. letom. Namen obrazne joge pa je, da se naučite krepiti in nadzirati obrazne mišice ter s tem zmanjšati možnost nastanka gub in obraznih nepravilnosti, še preden se pojavijo.
Obrazna joga je namenjena predvsem ženskam med 30. in 70. letom. Namen obrazne joge pa je, da se naučite krepiti in nadzirati obrazne mišice ter s tem zmanjšati možnost nastanka gub in obraznih nepravilnosti, še preden se pojavijo.FOTO: iStock

Nekaj vaj obrazne joge, ki jih lahko izvajate kjerkoli: 

S tremi prsti si masirajte senca tik ob očeh. Naredite 20 krogov in ob tem zapirajte in odpirajte oči.

Kazalec vlecite vzdolž vaših obrvi. Pritisnete lahko močneje. Ponovite 10-krat.

Prste položite na sredino čela oziroma v točko med očmi (tretje oko). Pritisnite malce močneje, nato pričnite premikati gor in dol še obrvi. Vajo ponovite 20-krat.

Našobite ustnice in z njimi oblikujte krog, kot bi jih želeli izbočiti navzven. Nato se nasmejte, kolikor široko se lahko in vrnite ustnice v osnovni položaj. Vajo ponovite 10-krat.

Sesajte svoj prst kolikor intenzivno lahko, nato ga počasi spustite. Ponovite 10-krat.

PREBERI ŠE
Stilski nasvet: oblecite se kot Meghan Markle

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.