Cindy razkrila svojo lepotno skrivnost

Jasmina Voler
02.07.2019, 7:42
6
Cindy Sabolčec je vedno želela izraziti svojo kreativnost z drugimi in zaradi tega je pred nekaj leti začela pisati blog, ki je danes posvečen lepoti in lifestyleu. Razlog za to je njena ljubezen do izdelkov za nego kože in potovanj. »S tem sem se začela ukvarjati kar dolgo nazaj, še preden je »Influencerstvo« postalo »in« in je to postal vsak drugi. Ogromno strast imam do pisanja in to izražam preko bloga,« nam je zaupala, v intervjuju pa razkrila tudi to, kako izgleda njena lepotna rutina in kateri izdelki za nego kože so njeni najljubši.

Cindy, kako izgleda tvoja jutranja lepotna rutina?

Moja jutranja lepotna rutina je precej enostavna, izgleda pa tako, da najprej popijem kozarec vode in se odpravim do kopalnice, kjer si temeljito operem obraz in zobe, nanesem tonik in za tem še kremico z zaščitnim faktorjem za dobro zaščito pred UV žarki. Odvisno od dneva nato nanesem maskaro, si uredim obrvi in dodam še malo obarvane kreme.

Je kakšen lepotni pripomoček/izdelek, ki ga imaš vedno pri roki?

Izdelek, ki mora biti vedno z mano vsepovsod je nežno roza šminka in pa ogledalce z glavnikom.

Nad katerim lepotnim trendom se ta hip najbolj navdušuješ?

Trenutno me najbolj navdušujejo sijoče ustnice skupaj s senčilom za veke v marelični barvi in lepo zagorela polt.

PREBERI ŠE
Ana Praznik ima zelo pomembno sporočilo za ženske

"K sreči nisem nikoli imela pretiranih težav s kožo."
"K sreči nisem nikoli imela pretiranih težav s kožo."FOTO: osebni arhiv

Koliko pozornosti posvečaš negi kože?

Kar precej, ker imam kot vsaka ženska tudi jaz rada lepo negovano kožo. Uporabljam izdelke, ki so kvalitetni in moji koži popolnoma ustrezajo.

Si imela kdaj kakšne težave s kožo?

K sreči nisem nikoli imela pretiranih težav, mogoče le, ko sem bila mlajša in sem imela kot vsaka najstnica problematično obodbje, kjer se mi je tu in tam pojavil kakšen mozoljček.

Imaš kakšno lepotno zapoved/skrivnost lepe kože, ki se je vedno držiš?

Od vedno se držim tega, da ne nosim preveč ličil, kadar pa sem naličena, jih vedno pred spanjem odstranim, četudi sem zvečer zelo utrujena.

Kako izgleda tvoj popoln dan za razvajanje?

Moj popolni dan za razvajanje vključuje nego z glineno masko, penečo kopel in sproščujočo glasbo. Rada si pripravim tudi matcha čaj. Po tem se vedno počutim odlično in zato sem bila navdušena, ko sem odkrila, da ima sedaj tudi Dove linijo izdelkov matcha in divja češnja.

PREBERI ŠE
Znano Slovenko primerjajo z Meghan Markle. Ji je res podobna?

Imaš kakšen dober domači recept za lepoto, ki se ga poslužuješ?

Iskreno nimam kakšnega posebnega recepta, tu in tam si naredim domači piling za ustnice z medom in sladkorjem, drugače pa ne uporabljam domačih receptov, saj bolje zaupam preverjenim kozmetičnim izdelkom.

"Pomembno mi je, da imajo učinek, torej, da je moja koža po uporabi navlažena in mehka."
"Pomembno mi je, da imajo učinek, torej, da je moja koža po uporabi navlažena in mehka."FOTO: osebni arhiv

Kakšne kozmetične izdelke za nego telesa najraje uporabljaš? Kaj ti je pri njih najbolj pomembno?

Za nego telesa imam najraje suha olja in pa masla za telo. Poleti pa imam rada tudi losjone, ki se hitro vpijejo. Pomembno mi je, da imajo učinek, torej, da je moja koža po uporabi navlažena in mehka.

Kaj je zate lepota?

Zame je lepota dobro počutje v svoji koži, prijaznost in pozitivnost. Lepa oseba je zame tista, ki izžareva neko posebno energijo. Vedno sem mnenja, da lepota prihaja od znotraj.

Kakšen odnos do lepote ima tvoja generacija deklet? Se ti zdi, da so njihovi ideali nerealni?

Da, vsekakor. Zaradi družbenih omrežij in tujih lepotnih blogerk/vlogerk se mi zdi, da imajo dekleta moje generacije in pa tudi mlajše občutek, da morajo biti popolne, četudi grejo samo v trgovino ali pa peljejo kužka na sprehod. Zaradi tega vse pogosteje posežejo po lepotnih tretmajih, negi kože, urejanju obrvi, podaljševanju trepalnic, urejanju nohtov. Vse to je lepo in prav, ampak ali res potrebujemo vse to, da se počutimo lepe?

PREBERI ŠE
Flora Ema Lotrič: Občudujem ženske, ki izžarevajo moč in pogum!

"Kadar sem urejena, torej imam lepo, zdravo kožo, umite lase in imam enostavno dober dan, se vsekakor počutim samozavestnejša."
"Kadar sem urejena, torej imam lepo, zdravo kožo, umite lase in imam enostavno dober dan, se vsekakor počutim samozavestnejša."FOTO: osebni arhiv

Mnoge ženske pravijo, da se kadar so naličene in urejene, počutijo močnejše, samozavestnejše. Tudi ti tako čutiš?

Kadar sem urejena, torej imam lepo, zdravo kožo, umite lase in imam enostavno dober dan, se vsekakor počutim samozavestnejša. Tudi ličila pripomorejo k boljšemu občutku, ni pa to pogoj, da se počutim lepo.

Si kdaj dobila kakšen nasvet glede lepote od mame, sestre, babice, ki ti je ostal v spominu?

Od mamice, ki ima tako kot jaz rada nežna ličila, sem dobila nasvet, da naj si rahlo poudarim lička z rdečilom, na kar sem pred tem večkrat pozabila. Pa tudi to, da naj pred spanjem obvezno odstranim ličila. Mamice imajo vedno prav. (smeh)

Kako si pomagaš, da se res počutiš nepremagljivo, samozavestno, ponosno nase? Da imaš občutek, da lahko premikaš gore?

Samo s pozitivnim razmišljanjem ter dobro voljo je vse mogoče.

Kakšna je zate superženska?

Superženska je zame tista, ki je sama sebi dovolj. Ki je ponosna na svoje dosežke in na dosežke drugih, je sočutna in ženstvena ter se zaveda, da v sebi nosi nekaj posebnega. To je zame moja mami, ki je moja največja podpora in ima v sebi ljubezni za ves svet in brezpogojno verjame vame.

Dove
Dove