Slovenska blogerka navdušena nad deodorantom z vonjem kokosa

Cindy Sabolčec
18.07.2019, 7:56
Obožujem pristen, svež in sladek vonj kokosa, ki me spominja na vroče poletne dni. Pri izboru deodorantov sem zelo pazljiva, saj od tovrstnih izdelkov pričakujem, da dobro uravnavajo prekomerno potenje, učinkujejo, ne pučajo madežev, se hitro vpijejo v kožo poleg tega pa še prijetno dišijo.

Kokos je zelo priljubljena sestavina, uporabljena v kozmetičnih izdelkih. Kokosov oreh izvira iz Indije in je zelo dragocen sadež, saj vsebuje veliko hranilnih snovi, vitaminov, mineralov in vlaknin. V kozmetičnih izdelkih je uporabljen v obliki kokosove vode ali pa kokosovega olja.

Dove je prepoznal številne prednosti uporabe kokosa, zato je v linijo Nourishing Secrets, ki je navdihnjena z naravo in lepotnimi rituali žensk z vsega sveta dodal tri izdelke, ki poskrbijo za svežino čez dan. Vsi trije izdelki vsebujejo kokos in jasmin, rastlino zvezdaste oblike s krasnim vonjem.

"Preizkusila sem vse tri izdelke in jih z veseljem vključila v svojo vsakodnevno rutino."
"Preizkusila sem vse tri izdelke in jih z veseljem vključila v svojo vsakodnevno rutino."FOTO: osebni arhiv

Ker kokos izvira iz Indije, velja tam za simbol blaginje in neprecenljivo lepotno sestavino. Dove je to linijo poimenoval kot Restoring Rutial. V ponudbi so antiperspiranti v obliki roll-ona, razpršila in stika. Tako deodoranti kot tudi antiperspiranti se bojujejo proti bakterijam, ki so vzrok za neprijetne vonjave. Antiperspiranti učinkujejo tako, da poleg uravnavanja neprijetnih vonjav še dodatno zmanjšujejo čezmerno potenje.

Izdelki iz kokosove linije so brez alkohola in zagotavljajo 48-urno zaščito ter svež vonj, kar je idealno za tiste, ki se zelo potite.

Preizkusila sem vse tri izdelke in jih z veseljem vključila v svojo vsakodnevno rutino. Nežen in svež kokosov vonj me je čisto navdušil. Mnogo podobnih izdelkov ima vsiljiv vonj, pri teh izdelkih pa temu ni tako. Najljubši mi je antiperspirant v obliki stika, tega uporabljam čisto vsak dan. Nanesem po tuširanju ali pa zjutraj, nato pa ga po potrebi ponovno nanesem tekom dneva. Antiperspirant v obliki spreja najraje nanesem kadar se mi še posebej mudi ali pa kadar športam, ker se tako manj potim in prihranim tudi pri času.

Pri teh izdelkih mi je všeč, da ne vsebujejo alkohola, nežno dišijo, so prijazni do moje kože in ohranjajo prijeten vonj tudi čez dan. Kadar grem na pot, sta antiperspiranta v obliki stika in roll-ona zaradi svoje embalaže zelo priročna, saj ju lahko pospravim kar v torbico, in že sem pripravljena za na pot. Najboljša stvar je, da mi zdržita cel dan in to je zame res pomembno.

Seveda ima vsak od nas drugačen okus in želje, zato izberite takšen deodorant, ki ima nežen vonj, ne draži kože, uravnava čezmerno potenje in pa tudi takšnega, ki vam je po načinu nanašanja bolj všeč. Nekateri imajo rajši antiperspirante v spreju, ostali roll-on, medtem ko je nekaterim najbolj všeč antiperspirant v stiku. Verjamem pa, da vas bo pri izbiri teh antiperspirantov svež vonj kokosa in jasmina navdušil, kot je tudi mene.

Nepremagljiva z Dove
Nepremagljiva z Dove

Naročnik oglasa je Dove.