Preprosta rešitev za neprijetno drgnjenje kože med nogami

J.V.
11.06.2019, 8:43
12
Poletje je čas, ko lahko končno splet oblečemo lahkotne poletne obleke in pokažemo svoje noge v kratkih hlačah, edina težava, ki jo imajo pri tem številne ženske, je neprijetno drgnjenje notranjega dela stegen.

Jo imate tudi ve? Potem vam bo naslednji nasvet prišel zelo prav. Razdražena koža, srbečica in pekoč občutek so namreč v poletnih mesecih, ko večino dni preživimo v poletnih oblekah in kratkih hlačah, nekaj, s čimer se soočajo številne pripadnice nežnejšega spola.

PREBERI ŠE
4 pravila za kožo, ki bi se jih morale držati po 30. letu

Drgnjenje kože med stegni je lahko zelo neprijetno in zaradi tega se pogosto zalotimo, da kljub vročini rajši oblečemo hlače. A k sreči je to težava, za katero obstaja tudi rešitev. Do drgnjenja kože med nogami pride zaradi potenja, ki ga lahko preprečite tako, da notranjo stran stegen namažete z deodorantom ali uporabite gel proti odrgninam, ki je zelo priljubljen med tekači.

S tem boste preprečile razdraženo in pordelo kožo ter končno lahko brez skrbi oblekle svoje najljubše krilo. Lepotni trik je zelo dobrodošel tudi na plaži, ko ste v kopalkah. Sicer pa so se že lani na trgu pojavile podvezice proti drgnjenju stegen, za katere smo prepričani, da so marsikateri polepšale poletje. 

Nekatere si pomagajo tudi z nanašanjem vazelina, spet tretje pa prisegajo na uporabo otroškega pudra oziroma smukca. 

PREBERI ŠE
Presenečene boste, za kaj vse se uporablja soda bikarbona

Drgnjenje kože med stegni je lahko zelo neprijetno in zaradi tega se pogosto zalotimo, da kljub vročini rajši oblečemo hlače.
Drgnjenje kože med stegni je lahko zelo neprijetno in zaradi tega se pogosto zalotimo, da kljub vročini rajši oblečemo hlače.FOTO: Dreamstime