Sandra Bullock se je poslovila od dolgih las

J.V.
14.07.2019, 13:17
4
Potem ko se je za drastično spremembo frizure odločila hollywoodska zvezdnica Julia Roberts, se je sedaj od dolgih las poslovila tudi njena slavna kolegica Sandra Bullock. In tako kot Julia, je tudi ona izbrala najbolj vročo frizuro zadnjih let!

Sandra Bullockje zadnja v vrsti hollywoodskih zvezdnic, ki so se odločile osvežiti frizuro in so dolge lase zamenjale za precej krajši paž. Potem ko je to pred kratkim naredila njena slavna prijateljica Julia Roberts in z novo frizuro požela same pohvale, se je sedaj za spremembo odločila tudi igralka, ki je leta in leta prisegala na dolge lase. 

PREBERI ŠE
Julia Roberts se je poslovila od dolgih las

Sandra Bullock na podelitvi ESPY nagrad
Sandra Bullock na podelitvi ESPY nagradFOTO: Profimedia

Nov videz je Sandra prvič pokazala pred nekaj dnevi, ko se je sprehodila po rdeči preprogi podelitve nagrad ESPYS 2019, ki se je odvijala v Los Angelesu. Zvezdnica je slavni paž oblikovala v popolne valovite kodre, rahlo razmršene lase pa je na eni strani zataknila za uho, zaradi česar je bila ta videti še bolj šik in nezahtevna. 

PREBERI ŠE
Ženske frizure: 10 top frizur, če ne želite skrajšati las

Zvezdnica je velika ljubiteljica paža.
Zvezdnica je velika ljubiteljica paža.FOTO: Profimedia

 Čeprav je igralka zadnje čase prisegala na dolge lase, pa je v preteklosti že večkrat nosila paž in je njegova velika ljubiteljica. Zato pravzaprav ni nobeno presenečnje, da se je v poletnih mesecih spet odločila za priljubljeno žensko frizuro. 

Sandra Bullock
Sandra BullockFOTO: Profimedia