Met gala 2019: Najbolj ekstravagantni stajlingi z rdeče preproge

J.V.
07.05.2019, 8:52
0
Met gala 2019, vsakoletni dobrodelni dogodek, je tudi letos postregel z drznimi, norimi, pretiranimi, ekstravagantnimi, teatralnimi in izredno domiselnimi modnimi kreacijami. Lahko rečemo, da so zvezdniki tudi letos presegli vsa pričakovanja in dokazali, da moda ne pozna meja.

PREBERI ŠE
Gaga, kaj skrivaš pod obleko?

Met Gala, katerega tema je bila letos Pretiravanje: Zapiski o modi (Camp: Notes on Fashion) je sicer vsakoletni dogodek, ki velja za modni vrhunec leta, slavni pa poskusijo prekositi ostale z modnimi kreacijami, ki sicer sledijo vnaprej zapovedani temi.

Letošnja je bila po besedah glavne organizatorke, Anne Wintour, slavljenje vsega, kar je umetno: "Tokrat se izrazite z vsem, kar je umetno. Vabimo vse od sončnih kraljev do travestitov." Besede, ki so bile uporabljene za najboljši opis letošnje teme, so bile teatralne, dramatične in polne pretiravanja.

Na dogodku leta ni manjkal del klana Kardashian, po rdeči preprogi sta se sprehodila Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez, Katy Perry je privabljala pozornost v opravi lestenca, zelo teatralen je bil tudi videz kanadske pevke Celine Dion, na dogodku pa sta prvič skupaj pozirala tudi Katie Holmes inJamie Foxx.Manjkala nista niti mladoporočnca Sophie Turnerin Joe Jonas, ki sta jima družbo delala Nick Jonasin njegova soproga Priyanka Chopra Jonas. 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.