Priljubljena voditejica znova navdušila

M.Mi.
27.12.2018, 22:00
3
Priljubljena televeizijska voditeljica Polona Jambrek v POP IN-u vsak večer znova navdušuje v premišljeno izbranih stajlingih, ki jih skrbno izbereta z modno poznavalko in stilistko Barbaro Žgalin. Preverite čudovito kombinacijo črne in koralno oranžne z dodatkom bleščic, ki jo je Polona nosila pred kratkim in si tudi same zberite kakšno modno oblekico podobnega kroja. Glede na to, da decembra še ni konec, vam lahko pride prav tudi za kakšno prihajajočo praznično zabavo.

Polona Jambrek
Polona Jambrek

 Televizijska voditeljica Polona Jambrek je pred kratkim navdušila s preprosto, a izredno ženstveno črno oblekico v kombinaciji z oranžnimi detaili v odtenku korale, ki je krasila rob ovratnika in s pentljo zaključenih rokavov. Celostno podobo je dopolnila z izbranimi salonarji s peto, izdelanimi iz semiša, ki so prijetno omehčali dokaj klasičen ravno krojen izbor obleke. Če bi tudi same za kakšen večerni dogodek rade nosile podoben stajling, smo za vas pobrskali za nekakj črnimi oblekicami. Poleg takšnih z barvnimi ovratnički lahko posežete tudi po nekoliko drugačnih edicijah večne črne klasike, oplemenitene z izbranimi detajli. 

PREBERI ŠE
Seksi perilo za najdaljšo noč v letu

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

Najbolj pogoste spremljevalke črne so v zadnjih sezonah cvetlice, ki se jim pogosto pridružijo tudi pikice. Letos najboj izstopa kar črno-bela kombinacija. Če je črna obleka preprostega ravnega kroja, jo prav cvetlične ali pikčaste bordure izredno poživijo. Tako nam jih ni treba pretirano dopolnjevati s kašnim opaznim kosom nakita, lahko pa dodamo kakšno ujemajočo se rutko. Izredno domiselna nadgradnja preprostejših krojev, ki se pojavlja predvsem na rokavih, je letos tudi mehak pliš ali umetno krzno. Slednje sicer izdatno preusmeri pozornost na naše roke, tako da moramo biti pri izbiri omenjenih kosov malo bolj previdne. Še vedno so aktualni tudi volančki, čeprav nekoliko zreducirani.

PREBERI ŠE
Super ideje za darila, ki bodo razveselila vsako

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

črna obleka
črna oblekaFOTO: ASOS

PREBERI ŠE
Petra Kerčmar blestela v prekrasnem prazničnem stajlingu

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

medvedJEkriv
28.12.2018, 12:24:34
30
+3
sluzasto hvaljenje eden drugega v vaši hiši, pfej, osladno do sladkorne.
ecnarf
28.12.2018, 11:46:46
40
+4
kokoška na kurah
ArseneLupin
28.12.2018, 11:09:02
60
+6
priljubljena? Če bi imel svojo TV postajo, mi ne bi niti na kraj pameti padlo, da bi jo zaposlil. Res mi je antipatična.