Prstani, ki si jih boste preprosto želele imeti

M.Mi.
29.03.2019, 14:50
0
Ljubiteljice nakita, vesela novica za vse nas! Končno se je začela pomlad in končno bomo spet lahko na ogled postavile tudi tiste najbolj bleščeče prstane, ki smo jih pozimi predvsem iz praktičnih razlogov raje skrbno pospravile. Za vas smo poiskali nekaj najlepših kombinacij za prihajajoče sončne dni, vi pa si le izberite svoj kompletek.

set prstanov
set prstanov

Pomlad in poletje sta tista od letnih časov, ko nekoliko bolj v ospredje pride tudi nakit. NI več bojazni, da bi se nam denimo dolgi viseči uhani zapletali v šal ali kapo in tudi dlani ne skrivamo več v rokavicah in žepih, ampak jih raje izpostavimo sončnim žarkom. To pomeni, da je končno nastopil čas, ko bomo svoj stajling lahko še bolj poudarile tudi z malo bolj opaznimi modnimi dodatki in nakitom. Ko gre za prstane, bomo lahko še posebej ustvarjalne. 

set prstanov
set prstanov

set prstanov
set prstanov

PREBERI ŠE
Top, ki je zlomil splet in jasno nam je, zakaj!

Podobno kot letos pri ogrlicah, ki pridejo do pravega izraza šele, ko jih pokombiniramo več naenkrat, velja tudi pri prstanih. Posamezni kosi so dokaj nevtralni in neizstopajoči, a ko jih na roko nadenemo pet ali celo deset, naše dlani kar naenkrat izgledajo fantastično. Kar se tiče barv, so popolna izbira klasični srebrni ali zlati odtenki, zagotovo pa vas bodo prepričali tudi tisti z dodatki poldragih kamnov in drobnih biserčkov ali pa takšni zanimivih oblik. Mogoče je celo izbrati kompletke, ki se tematsko navezujejo, naj gre za motive cvetja, poletja ali grafičnih simbolov. 

set prstanov
set prstanov

set prstanov
set prstanov

PREBERI ŠE
Hrvaška predsednica v stajlingu, ki se ga ne bi branila niti Melania

Če boste v kombinaciji s srebrnimi prstani izbrale še kakšen posebej barvit odtenek laka za nohte, vam pohvale ne uidejo. 

set prstanov
set prstanov

set prstanov
set prstanov

set prstanov
set prstanov

PREBERI ŠE
Vse oči so bile uprte v Angelino Jolie

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.