Top izbira za novoletno zabavo

M.Mi.
05.12.2018, 8:00
0
Veseli december je končno tu! Z njegovim težko pričakovanim prihodom pa tudi niz prazničnih zabav, ki se ena za drugo lahko vrstijo celo vsak konec tedna v tem zimskem mesecu. K izbranim večernim toaletam, za katere verjamemo, da že čakajo v vaši omari, obvezno pride v poštev tudi praktična torbica. Še vedno dovolj velika, da vanjo lahko pospravite nujne pripomočke vsake moderne dame, a hkrati dovolj majhna, da izpade elegantno in nosljivo tudi na plesišču.

Glede na to, da se kovinski odtenki podajo k vsaki barvi, z omenjenim izborom praktično ne moremo zgrešiti. Mini torbica v kromirano srebrni, ki spominja na ogledalo, ali malo bolj mat izvedba v rožnato zlati veljata za top izbiro.

torbica
torbicaFOTO: ASOS

torbica
torbicaFOTO: ASOS

PREBERI ŠE
'Must have' obleka za prihajajoče praznike

Korak dlje gremo letos tudi z dejanskimi kovinskimi kosi. Torbice, oblikovane iz kovinske mreže, so izredno posrečena izbira, saj spominjajo na neke vrste sef, v katerem so naše najbolj osebne in nepogrešljive stvari varno pospravljene. Lahko izbiramo med oglatimi ali okroglimi oblikami, kar nam je ljubše. Obstajajo celo takšne, katerih ročaji so oblikovani kot zapestnica in jih nosimo tako, da si jih preprosto nataknemo okrog zapestja.

torbica
torbicaFOTO: ASOS

torbica
torbicaFOTO: ASOS

Z okroglimi ročaji so na voljo tudi različice iz umetnega usnja, žameta ali tekstila, posutega z bleščicami, seveda v barvah, ki pritičejo svečanim priložnostim. Tako boste našle največ takšnih v odtenkih kraljevih draguljev, kot sta smaragdno zelena in safirsko modra. 

torbica
torbicaFOTO: ASOS

PREBERI ŠE
Plašč, v katerem boste blestele na decembrskih zabavah

Tudi resice so še vedno top izbira, sploh če so izredno dolge in se za povrh še lesketajo. V tem primeru je najbolj varna izbira kar torbica v črni barvi s kakšnim kovinskim leskom. 

torbica
torbicaFOTO: ASOS

torbica
torbicaFOTO: ASOS

Tiste bolj drzne, a hkrati navajene reda znotraj torbice (mislim, da nas je takih v praksi bolj malo), pa lahko posežete po popolnoma prosojni torbici, ki jo krasijo le zlati dodatki in vsebina, ki je pospravljena v skrbno izbranih mošnjičkih v notranjosti. 

torbica
torbicaFOTO: ASOS

torbica
torbicaFOTO: ASOS

torbica
torbicaFOTO: ASOS

PREBERI ŠE
Modni kosi, ki so obnoreli Slovenke, do 70 odstotkov ceneje!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.