Tako lahko na naraven način povečate prsi!

K.B.
29.04.2016, 11:17
11
Ni razloga za brezup, če niste lastnica velikega oprsja. Obstaja več metod, s katerimi lahko vidno povečate svoje oprsje brez kirurškega posega. Preberite kako!

Ženska z lepim oprsjem
Ženska z lepim oprsjemFOTO: iStockphoto

Uživajte sojo

Estrogen, najdete ga v soji, je odgovoren za vse morebitne spremembe velikosti prsi. S pravo dieto, ki vsebuje zdrave in hkrati tudi hranilne snovi, lahko na naraven način svoje oprsje povečate. Soja je v več izdelkih za povečanje prsi glavna sestavina. Ta stročnica v kombinaciji z drugo zelenjavo in še nekaterimi sestavinami, ki vsebujejo kalcij, lahko pripomore k rasti prsi. Mlečni izdelki ter rž, ječmen in ribe so vsi na vrhu dietnega seznama, kateremu morate slediti, da bi na zdrav način povečale svoj prsni obseg.

Do večjih prsi z zelišči

Ni novost, da zelena zelenjava in zelišča čudežno vplivajo na naše zdravje, kožo in telo na splošno. Tako kozmetična industrija kot tudi znanstveniki so odkril magičen učinek določenih zelišč, ki ob redni uporabi povečajo prsi. Eksperimentirajte z naslednjo mešanico naravnih zelišč. Potrebujete baziliko, semena kopra in zdrobljena semena janeža ter vse skupaj zmešajte v enakem razmerju. Eno žličko pripravka pojejte pred vsakim obrokom vsaj trikrat na dan. Pomembno je, da zvarek zadržite pod jezikom od 10 do 15 minut, nato pogoltnete s kozarcem vode. Učinek je zagotovljen, najboljše od vsega pa je, da zaradi ekološke sestave svojemu zdravju nikakor ne boste škodili.

Vadba za večje prsi

Poznamo več enostavnih vaj, ki vidno povečajo velikost prsi. Lahko jih vključite v načrt vadbe, ki ga že izvajate, ali pa vaje izvajate kot posamezno aktivnost, potrebnih pa bo le nekaj minut na dan. Da bi dobro pripravili ter učvrstili prsne mišice sledite naslednjim vajam. Eden najboljših ter najlažjih in preverjenih trikov so sklece, ki jih lahko izvajate prislonjene na steno. Z rokami se vzporedno oprite na steno in se z rokama porivajte nazaj. Sklece izvajajte podobno, kot če bi bile na tleh. Odrivajte se 12 sekund, nato se ustavite in vajo zopet ponovite še 12-krat.

Na dekolte nanesite ličila

Ste vedele, da lahko svojemu oprsju dodate par centimetrov tudi z ličenjem? Najprej na oprsje nanesite losjon za telo, nato uporabite bronzer, ki je vsaj za dva odtenka temnejši od vašega naravnega tena. Nanašajte ga s čopičem, začnite pri sredini oprsja in nadaljujte navzgor do vrha. Uporabite lahko tudi svetlo zlat puder in ga nanesite na zgornjo polovico prsi. Toda pri tem bodite previdne in pazite, da boste ličilo nanašale zelo diskretno, da se izognete umetnemu videzu.

Izberite pravi nedrček

Izbira pravega nedrčka je ključnega pomena, da bi manjše prsi izgledale bolj polno. Push-up nedrčki so narejeni predvsem za povečanje manjših prsi ter da iz njih izvabijo le najboljše. Nič ni bolj neprijetnega kot to, da nosite neprimeren nedrček, ki vam ne odgovarja po teksturi niti po velikosti. Zato izberite tiste, v katerih izgledate najboljše, nikakor pa ne zanemarite udobja. V izrednih razmerah lahko svoj običajen nedrček spremenite v push-up tako, da zamenjate trakove. Na ta način boste prav tako navidezno povečale prsi.