Mojca Mitev: Nič me ne more odvrniti od zastavljenega cilja in sanj

J.V.
18.03.2019, 9:09
0
Kdo je Mojca Mitev, dekle, ki piše blog in ureja Instagram profil Dream Team Travel Note, na katerem njenim dogodivščinam sledi že več kot 47 tisoč sledilcev?

Kakšno sporočilo želiš poslati svojim sledilcem?

Želim jim sporočiti naj zaupajo vase in se lotijo stvari, katerih si zares želijo. Naj izkoristijo dragocen čas za njim pomembne stvari in naj ne dopustijo da gre življenje mimo njih.

Kakšen je tvoj življenjski moto?

Uživaj življenje in uživaj v vsakdanu. Sledi svojim sanjam in se ne oziraj, zmoreš vse.

Kaj ti v življenju največ pomeni?

Družina in prijatelji, majhne stvari in trenutki, ki jih ustvarjamo skupaj.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kako si se pričela ukvarjati z influencerstvom?

V bistvu je to prišlo samo od sebe. Moja največja strast so potovanja in redno sem začela objavljati fotografije. Čez nekaj časa sem začela z raznimi sodelovanji na tem področju in nekatera so prerasla v dolgoročna. To je nekaj, kar si želim delati vedno – kdo pa ne objavi vsaj ene fotografije, kadar kam gre?

Če bi morala izbrati eno stvar, pri kateri si res dobra, bi izbrala ...

Izbrala bi kreativnost. Sem zelo ustvarjalna in nikoli mi ne zmanjka idej.

Kako izgleda tvoj popolni dan?

Vsekakor je to dan, ki bi ga preživela na eni izmed čudovitih plaž, brez vsakodnevnih obveznosti. V realnosti je pa to dan, v katerem naredim vse, kar sem si za tisti dan zadala in preživim kvaliteten čas z družino. Na koncu dneva vse odkljukam in sem pripravljena za nov popolni dan.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Lastnost, na katero si pri sebi najbolj ponosna ...

Vztrajnost. Nič me ne more odvrniti od zastavljenega cilja in sanj. Kar si zadam, želim tudi uresničiti.

Kakšna je zate superženska?

Ženska, ki živi polno v danem trenutku in tisti čas dosega vse, kar si želi. Živi v svoji popolnosti in izraža sebe. Je zadovoljna s svojim delom, sama s sabo in kvalitetno preživlja svoj čas. Vsi imamo svojo super žensko, le poiskati moramo moč, da pride na plan.

Kako se najraje sprostiš po napornem dnevu?

Večer najraje preživim v družbi partnerja in hčere, po možnosti brez telefona, ob dobrem filmu. Zame je to odklop.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kaj bi moral vsak narediti vsaj enkrat v življenju?

Prekiniti monotonost v življenju in tvegati. Premagati strah, sebe postaviti na prvo mesto in končno zaživeti, kot si želite. To pomeni, začeti uresničevati svoje sanje in majhne cilje, s katerimi boste dosegli velike. Majhni koraki nas vedno pripeljejo do želenega cilja, ampak zato je potrebno stopiti iz svojih okvirjev.

Česa se v naslednjih 10 letih najbolj veseliš?

Zelo se veselim vseh priložnosti, ki mi jih bo prineslo življenje. Veselim se prihajajočih potovanj, izletov, prav tako novih delovnih izkušenj. Vedno se veselim prihodnosti, saj zmeraj planiram čas naprej in si s tem popestrim vsakdane. Veselim se trenutkov, preživetih z družino in vseh norih stvari, ki so na naši "listi želja".

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.