Zapelji ga v svet užitkov kot prava boginja

Su.S.
28.11.2018, 13:49
V vsaki ženski se skriva boginja, samo prebuditi jo morate v sebi. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, da boste kot prava Afrodita, bogina ljubezni, lepote in spolnega poželenja, popeljale svojega moškega v svet razvajanja in užitkov, kot so to znali že antični Grki.

Kot prava Afrodita svojemu dragemu pričajate strasten veseli december.
Kot prava Afrodita svojemu dragemu pričajate strasten veseli december.FOTO: Profimedia

Če so antični Grki verjeli, da jim bogovi krojijo življenje, in so jim poskušali ugoditi z žrtvovanjem in daritvami, pa ženske danes prav dobro veste, da se boginje skrivajo v vas, le prebuditi jih morate. Najboljši in najlepši način, da to dosežete, je, če boste obdarile kar same sebe, si vzele čas zase in se razvajale.

Še lepše pa je, da si privoščite užitke v dvoje. In ni primernejšega časa za to, kot je praznični december. Zakaj ne bi same dale pobudo in svojega dragega peljale na zmenek. Saj veste, več druženja in bližine, bolj srečna bo vajina zveza. Dovolite, da se v vas prebudi boginja ljubezni, lepote in spolnega poželenja, Afrodita, in se s svojimi najdražjimi prepustite radostim veselega decembra.

Reši kviz in preveri, katera grška boginja si! Če se izkaže, da si prava Afrodita, potem je že skoraj nujno, da svojemu izbrancu pričaraš najbolj strasten in romantičen december!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Z grškim tipom jogurta Mu Athentikos bosta vstopila v svet razvajanja in užitkov, za lahkotnejši užitek pa posezita po izdelkih Mu Athentikos Mousse z jagodami ali breskvami.

Kako se decembra razvajati v dvoje?

Če sta s partnerjem skupaj že dlje časa, potem se bosta verjetno brez težav uskladila glede tega, kaj želita početi v dvoje. Za vse sveže zaljubljene pa smo zbrali nekaj namigov, kam se lahko odpravite. Zagotovo bodo prišli prav tudi za poživitev dolgoletnih zvez.

Ni lepšega kot kuhanje v dvoje.
Ni lepšega kot kuhanje v dvoje.FOTO: Thinkstock

● Pojdita skupaj na koncert. Za to, da je december res čaroben, poskrbijo številni koncerti in zabave na prostem, ki so tudi brezplačne. Denar boste tako prihranile za pijačo ali nakup kakšne majhne pozornosti, ki jo boste našle na prazničnem sejmu. Tako boste svojemu dragemu dale vedeti, da mislite nanj in ga imate rade.

● Pojdita drsat. V veselem decembru se pod prazničnimi lučmi in milijoni zvezd na drsališču ustvarja čarobno vzdušje. V vas se bo prebudila igrivost, sprostili se boste, aktivnost pa vas bo nagradila s hormoni sreče. Drsanje lahko skombinirata z ogledom ledenih skulptur na Kongresnem trgu v Ljubljani. Za to, da vas ne bo zeblo, lahko poskrbi vroča čokolada, čaj ali kar izbranec vašega srca.

● Če na drsalkah niste najbolj spretne, si privoščite sprehod po čudovito okrašenem in osvetljenem mestu. Stavimo pa, da mu bodo med vsemi lučkami najbolj všeč iskrice v očeh njegove Afrodite.

● Če bosta imela na voljo kar ves dan, pojdita na romantičen izlet. Pomislita samo na lepote in kulinarične dobrote Prekmurja, kjer se nahaja Otok ljubezni. Tam bosta lahko sedla na klop zaljubljencev, poiskati pa morata vas Ižakovci blizu Beltincev. Morda vas srce bolj vleče k morju, v romantičen Piran ali živahen Portorož. Če vam bo do živega prišla burja, se bosta morala malce bolj stiskati, kar pa tudi ni nič hudega, kajne? Lahko se odpravita tudi malce dlje, v romantične Benetke ali pravljični Dunaj. A roko na srce, Slovenija je polna romantičnih kotičkov.

● Če sta oba bolj zmrzljive sorte, si privoščita romantično kopel ali masažo v dvoje, v soju sveč in ob kozarčku šampanjca. Zadovoljne in sproščene ne boste samo ve, temveč tudi vaši najdražji. Masaža v dvoje je lahko lep uvod v romantičen večer, v katerem se bodo vezi med vama krepile na še bolj intimni ravni. Lahko tudi za cel konec tedna pobegneta v toplice. Poželjiva Afrodita v vas bo zaplesala od sreče in sijale boste kot že dolgo ne.

Grški tip jogurta Mu Athentikos je na voljo v različnih omamnih okusih, ki vama bodo razvajali borbončice, za lahkotnejši užitek pa posezita po izdelkih Mu Athentikos Mousse.
Grški tip jogurta Mu Athentikos je na voljo v različnih omamnih okusih, ki vama bodo razvajali borbončice, za lahkotnejši užitek pa posezita po izdelkih Mu Athentikos Mousse.

● Pojdita na romantično večerjo. Saj veste, da gre ljubezen skozi želodec. Lepo je, da se brezskrbno prepustita kulinaričnemu razvajanju in se v miru posvetita drug drugemu. A še lepše je, če se skupaj zavrtita po kuhinji in se kulinaričnim užitkom prepustita kar v udobju in v intimnosti svojega doma. Lahko si, zavita samo v rjuhe, privoščita jogurt Mu Athentikos, ki ga odlikuje poln okus in kremasta tekstura, ki jo nadgradi izbrano podloženo sadje.

Sta že poizkusila skombinirati čokolado in grški tip jogurta? Potrebujeta 85 gramov čokolade, ki jo stopita nad vodno kopeljo. Posebej segrejta 75 mililitrov mleka, žlico sladkorja in ščep soli, a ne do vretja. Čokolado nato dodajta mleku in premešajta, na koncu vmešajta 150 mililitrov jogurta Mu Athentikos. Čokoladni mousse predevajta v skodelici in postavita v hladilnik za dve uri, medtem pa se lahko posvetita drug drugemu.

Antični Grki so bili znani po hedonizmu in pravi grški jogurti so že takrat veljali za vrhunec kulinaričnega razvajanja. Z grškim tipom jogurta Mu Athentikos bosta vstopila v njihov svet razvajanja in užitkov, za lahkotnejši užitek pa posezita po izdelkih Mu Athentikos Mousse z jagodami ali breskvami. Naj bo letošnji  december nepozaben.

Sponzorirana vsebina