HOROSKOP: biki bodo srečni, rake čaka pester teden

Špela Plemeljastrologinja
09.08.2019, 10:53
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Odločnost, samozavest, drznost bodo še ta teden v ospredju. Te energije so tako zelo vaše in s temi energijami se najlažje izražate. S svojim ognjenim značajem ste kos vsaki nalogi. Uporabite svoj instinkt, ki je tista vžigalica s katero zanetite ogenj.

Bik:

Začetna podpora in uspeh, ki ga boste deležni, bo ostalo z vami še cel teden. Kar nekaj časa ste si prizadevali za to, zdaj pa se je končno uresničilo. Uživajte v teh trenutkih sreče, veselite se in začutite ta uspeh z vsako celico svojega telesa.

Dvojčka:

Verjemite, da se bo zopet vse postavilo na svoje mesto. V tem tednu boste pridobili na moči, samozavesti in tudi drznosti. Čakajo vas dnevi, ko boste bolj aktivni, komunikativni in raziskovalni. Tudi partner se bo izkazal v drugačni luči kot do sedaj.

Rak:

Po začetnih tegobah in bremenih boste kasneje spoznali, kaj se učite v teh težavnih okoliščinah. Pokazali boste svojo dinamično plat in ne boste dovolili, da bi vam kdo drug odrejal kaj naj počnete. Čaka vas pester in raznolik teden. Pogumno naprej.

Lev:

Le kdo si ne želi biti v vaši družbi v teh dneh. Polni energije, sijaja in elana boste. S svojo karizmo in energijo boste zelo prepričljivi. Zelo uspešni boste pri svoje delu in to vam zna prinesti svojevrstne uspehe in dosežke. Veliko veselja vas čaka.

Devica:

Prehajate obdobje, ko se boste želeli bolj izpostaviti in skriti ob enem. Izkoristite to moč, voljo in energijo in jo usmerite vase. Na ta način boste lahko najbolje izkoristili teden, ki je pred vami. Več časa boste posvetili iskanju pravih odgovorov.

Tehtnica:

Pomemben teden je za vami in v tednu, ki prihaja boste uresničili še zadnje poglavje tega pomembnega obdobja. Svoj uspeh in dosežke boste pokazali javnosti in vsem, s katerimi delite skupne interese. Čas bo pokazal, kaj je tisto, kar vam veliko pomeni.

Škorpijon:

Sredina poletja in energije znamenja leva vas podpirajo ter vam vlivajo veliko energije, volje in moči. Svoje delovanje uresničujete z veliko zagnanostjo in to je tisto, kar si želite. Naj bo ta teden namenjen uresničevanju vaših projektov in kariere.

Strelec:

Boste eden tistih, ki bojo stacionarnost Jupitra izkoristili v vsej svoji energičnosti in drznosti ter tako presegli samega sebe, ali boste izkoristili ta čas za umirjeno poglabljanje vase in spoznavanje svojih bistvenih razsežnosti? Lahko imate vse.

Kozorog:

Zelo preprosto. Imate kar potrebujete, v nasprotnem primeru pa si to vzamete. Gradite na svoji samopodobi in se izoblikujete v človeka, ki želite biti. Svoja prepričanja še ne boste zavrgli in to je tudi glavni razlog, zakaj bo napredek bolj počasen.

Vodnar:

Pridejo trenutki, ko resnično ne morate vplivati na nobeno dogajanje in vsakršna reakcija je neplodna. Takšne energije lahko pričakujete v tem tednu. Naj bo to čas, da razrešite sami pri sebi določene stvari in mogoče presenetite z drzno spremembo.

Ribi:

Voda je gostejša od zraka in tako se tudi informacije in dražljaji v vodi močneje poznajo. Približno tako se vi odzivate v teh dneh. Vsak dražljaj in vsaka energija je za vas izrazitejša. Spoznavajte kaj vam to sporoča in zaupajte svojim občutkom.