Princ Harry in Meghan Markle izbrisala vse, ki sta jim sledila na Instagramu

J. V.J.V.
02.08.2019, 9:04
0
Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle na družbenem omrežju Instagram ne sledita več nikomur. Kraljevi par je namreč na svojem profilu Sussex Royal iz enega posebnega razloga odstranil vse profile, ki sta jim do zdaj sledila.

Princ Harryin Meghan Markle na družbenem omrežju ne sledita več nikomur, je novica, ki te dni polni naslovnice tujih medijev. Za njuno potezo pa ni kriv nikakršen spor s svetom, ampak zelo poseben razlog. Kraljevi par se je namreč odločil za dobrodelno kampanjo.

PREBERI ŠE
Meghan Markle bo izdala lastno kolekcijo oblačil

"Avgusta se po pomoč obračava na vas. Želiva vedeti, kdo je vaš navdih za spremembo ... Vsak mesec bova spreminjala profile, ki jim slediva, in s tem pomagala pritegniti pozornost k različnim organizacijam ali ljudem, ki počnejo čudovite stvari za njihove skupnosti in svet na splošno,"sta zapisala na Instagramovem profilu in svoje sledilce pozvala, naj v prihajajočih dneh v komentar zapišejo ime nekoga, po katerem se zgledujejo, organizacijo, ki dela nekaj, kar bi morali vsi spremljati, profil, ki vas navdihuje in zaradi katerega se trudite biti boljša oseba. V ponedeljek bosta izbrala 15 profilov, ki jim bosta sledila. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle ponovno tarča kritik

Serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra Meghan Markle, lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.40 na POP TV, na VOYO pa si lahko ogledate dokumentarni film Harry in Meghan: Ukročeni princ.

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ HarryFOTO: Profimedia