Tako preprosto živi mama Meghan Markle

J.V.
10.09.2019, 12:30
5
Medtem ko se je vojovidnja Sussexa Meghan Markle minuli vikend mudila v New York, pa so paparaci njeno mamo Dorio Ragland ujeli, ko je po soseski v Los Angelesu sprehajala psa.

Življenje sussekške vojvodinje Meghan Markle je vse prej kot preprosto in navadno. Odkar je postala članica britanske kraljeve družine nekdanja hollywoodska igralka ne gre nikamor brez spremstva in osebnih varnostnikov, kadarkoli zapusti dom mora biti urejena od glave do pet in verjetno je nikoli več ne bomo videli v preprostih oblačilih za preživljanje prostega časa. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle razglašena za največjo povzpetnico Velike Britanije

Meghan Markle, Doria Ragland in princ Harry
Meghan Markle, Doria Ragland in princ HarryFOTO: Profimedia

Medtem pa je življenje njene mame Dorie Raglad, ameriške učiteljice joge, povsem drugačno. Doria še naprej živi v eni od losangeleških sosesk, kjer so jo pred nekaj dnevi ujeli tudi paparaci. V trenirki in beli kratki majici je Doria sprehajala svojega psa in bila videti kot vsaka običajna ženska. 

Tisti, ki ne vedo kdo je, bi verjetno težko verjeli, da je mama trenutno ene najslavnejših žensk na svetu, ki jo je britanska revija Tatler pred kratkim celo razglasila za največjo družbeno povzpetnico na Otoku. 

Doria se je v Veliki Britaniji, kot je znano, zadnjič mudila pred nekaj meseci, tik preden je njena hčerka rodila.

PREBERI ŠE
To je mama Meghan Markle!

Doria Ragland
Doria RaglandFOTO: Profimedia