Obula natikače, nad katerimi se mnoge zgražajo

J.V.
10.08.2019, 12:18
2
Hollywoodska zvezdnica Blake Lively in Ryan Reynolds se bosta v prihajajočih mesecih razveselila tretjega otroka, igralko pa so pred nekaj dnevi ujeli na ulicah New Yorka v natikačih, ki so nekaterim všeč, drugi pa se nad njimi zgražajo.

Blake v natikačih
Blake v natikačihFOTO: Profimedia

Blake Lively si je v zadnjih letih utrdila status modne ikone s številnimi stajlingi, ki so navdušili tako modne kritike, kot njene oboževalce. Igralka, ki bo kmalu tretjič rodila, se je v zadnjih mesecih nekoliko umaknila iz javnost. Njena prioriteta sta hčerki James in Inez, veliko pozornosti pa verjetno te dni posveča tudi pripravam na prihod novega družinskega člana. 

Tako so jo paparaci pred nekaj dnevi ujeli na newyorških ulicah v družbi njenih deklic. Blake je nosila maksi obleko s cvetličnim potiskom in bež trenč plašč, največ pozornosti pa so deležni natikači, s katerimi je dopolnila stajling. Gre za model ženskih natikačev, ki so bili sicer velik modni trend že lani, mnenja glede njih pa so deljena. Medtem ko so modne blogerke in številne zvezdnice nad njimi navdušene, pa je tudi veliko takšnih, ki se jim zdijo grozne. 

Anketa
Arhiv

Ali so vam všeč natikači, ki jih nosi Blake?

PREBERI ŠE
Blake Lively v prekrasni rumeni obleki razkrila veselo novico

Blake je izbrala obutev modne znamke Gucci v beli barvi i z njo na družbenih omrežjih, sprožila val komentarjev. Natikači so pravzaprav poletna razlličica mokasinov. 

Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia

Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia

Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia

Blake Lively
Blake LivelyFOTO: Profimedia