Popoln modni kos za prehodno obdobje, ki ga morate imeti

J.V.
10.09.2019, 8:06
0
Kaj obleči, ko je zunaj pretoplo za jakno, a prehladno za kratke rokave? Pred nami so tedni, ko nam bo opisana situacija vse predobro poznana, na srečno pa obstaja modni kos, ki je popolna izbira za prehodno obdobje.

Malo je kosov oblačil, ki se jim uspe prebiti skozi čas in ki jih obleče več generacij. Eden takih je zagotovo blazer, ki je obenem tudi eden tistih modnih kosov, ki so primerni za vsako priložnost in jih lahko nosimo vse leto.

PREBERI ŠE
8 jaken, ki bodo v naslednjih tednih nepogrešljive

Najbolj nepogrešljiv pa je zagotovo v prehodnih obdobjih, kot je prehod iz poletja v jesen, ko se pogosto znajdemo v situaciji, ko nas samo v topu zebe, a je še vedno pretoplo za jakno. In v takšnih trenutkih je blazer idealna izbira. Modni navdušenci so prepričani, da mora vsaka ženska v omari imeti vsaj en suknjič. Gre namreč za enega najbolj vsestranskih kosov garderobe, ki ga lahko kombinirate z vsemi možnimi barvami in materiali, in to ne le sezono ali dve, temveč tudi do deset let.

PREBERI ŠE
Vemo, kje lahko kupite pas, ki je obnorel modne navdušenke

Edina stvar, na katero morate paziti, je, da je prave velikosti in da se v njem počutite udobno. V spletni trgovini priljubljene modne znamke H&M smo poiskali 10 modnih blazerjev, ki bodo postali vaša najboljši sopotnik to jesen.

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer

Blazer
Blazer