Prek spleta naročila 'plus size' obleko in zraven dobila nepričakovano presenečenje

J.V.
13.08.2019, 7:46
6
Ali oblačila večkrat nakupujete prek spleta? Predstavljajte si, da bi naročile obleko konfekcijske številke 44+ in skupaj z njo v paketu prejele še darilo. Sliši se super, kajne? Kaj pa če je to darilo dietna ploščica?

Verjetno je marsikatera že kdaj slišala za modno znamko Forever21, ki v Združenih državah velja za eno priljubljenejših. No, vsaj do nedavnega je.

V zadnjih dneh je namreč po družbenih omrežjih zaokrožila objava dekleta po imenu Jesse, ki je delila izkušnjo svoje mame, ki je v spletni trgovini naročila 'plus size' obleko. Ko je obleka prispela, pa je ob odprtju paketa ugotovila, da so kot darilo priložili tudi dietno ploščico, ki promovira Atkinsonovo dieto. 

PREBERI ŠE
Atkinsonova dieta: idealna za mesojede

In kako je se na komentarje, ki jih je sprožila objava, odzvalo podjetje? "Vsake toliko časa svoje stranke presenetimo z brezplačnimi izdelki drugih podjetij. Ta pošiljamo v določenem časovnem obdobju in to vse, ne glede na velikost ali kategorijo izdelka. To je bil nesporazum in opravičujemo se našim strankam za vse neprijetnosti, ki smo jih nehote povzročili."

PREBERI ŠE
Nov hit na Instagramu je obleka, ki nobeni ne paše

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke