Položaj 68 je zelo podoben položaju 69 - le veliko boljši!

zadovoljna.si
12.08.2019, 7:30
0
Ste že slišali za spolni položaj 68? Zelo je podoben slavnemu položaju 69, nad katerim so navdušeni vsi ljubitelji oralnega seksa, le da je veliko boljši za enega od partnerjev. In to je žensko!

Kar se tiče erotičnih želja in fantazij pravzaprav ni nobenih omejitev, pomembno pa je, da se partner ali partnerka z njimi strinjata in da ne gredo čez mejo njegovih ali njenih zmožnosti ter želja.

Med vsemi možnimi fetiši in fantazijami je pet bolj običajnih, ki si jih ženske želijo pogosteje, a v glavnem svojih partnerjev ne upajo prositi zanje. Med najbolj pogostimi je vsekakor oralni seks. In medtem ko je vsak že slišal za položaj 69, smo prepričani, da to ne velja za položaj 68, za katerega marsikdo še ni slišal. Do sedaj. 

Gre za spolni položaj, ki je zelo podoben položaju 69, le da nudi več užitka eni osebi. Pri njem je namreč oralnega zadovoljevanja deležna le ena oseba, v tem primeru ženska. Kako je videti? Moški se uleže na hrbet, ženska pa nanj v nasprotno smer, z glavo, naslonjeno na njegova stegna. S tem moškemu omogoči dostop do svojih intimnih predelov.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke