Lady Gaga končno spregovorila

M. A.
14.08.2019, 9:08
1
Čeprav je svetovna javnost Lady Gaga spoznala kot pevko, ki je v desetih letih sicer nanizala lepo število uspehov, se zdi, da v zadnjih letih daje prednost vsemu, razen glasbi. Preteklo leto je posvetila snemanju in promociji filma Zvezda je rojena (A Star Is Born), ki ji je prinesla kar nekaj nagrad, med drugim tudi oskarja, hkrati pa se je morala otepati še govoric, da se je zapletla s soigralcem Bradleyjem Cooperjem, ki se je pred kratkim razšel z Irino Shayk.

To pa še ni vse, tudi sama se je morala spopasti s spremembami v zasebnem življenju, saj je razdrlazaroko s Christianom Carinom, kar je zgoraj omenjene govorice še podžgalo. Poleg nove filmske kariere se je podala še v podjetništvo, saj je ravno pred nekaj tedni izdala svojo prvo kozmetično linijo ter začela novo razmerje z Danom Hortonom, ki je sicer njen oblikovalec zvoka. Saj ni čudno, da nima časa še za glasbo!

PREBERI ŠE
Lady Gaga izgubila živce zaradi Cooperja

V zadnjih tednih je postalo jasno, da Lady Gaga srca ni ukradel Bradley Cooper, temveč Dan Horton.
V zadnjih tednih je postalo jasno, da Lady Gaga srca ni ukradel Bradley Cooper, temveč Dan Horton.FOTO: Instagram

Lady Gaga je svoj zadnji album Joanneizdala 21. oktobra 2016, naslednje leto se je podala še na svetovno turnejo, ki jo je zaradi težav s fibromialgijo predčasno prekinila, zdi pa se, da od vse takrat njen edini stik z glasbo predstavljajo občasni koncerti v Las Vegasu; z enim od tamkajšnjih hotelov je namreč podpisala večletno pogodbo za pop in jazz koncerte. Pred meseci, ko so bile govorice o aferi s Cooperjem najglasnejše, govorilo pa se je celo, da je noseča, je na Twitterju odgovorila: ’Noseča sem? Ja, noseča sem z LG6.’ Krajšava LG6 sicer predstavlja njen šesti studijski album. Od takrat ni rekla ničesar več.

Oktobra bodo minila že tri leta, odkar je izdala novo glasbo.
Oktobra bodo minila že tri leta, odkar je izdala novo glasbo.FOTO: Profimedia

A očitno se nekaj le dogaja, saj je po večtedenskem promoviranju nove kozmetične linije Gaga le objavila zgodbo na Instagramu, na kateri v studiu poje pred mikrofonom. Zraven je dopisala kraco, za katero ni jasno, ali naj bi predstavljala kak namig ali pa gre morda za ponesrečen poskus besede ’new’; nova, nato pa je dodala še besedo glasba. Prav tako se zaenkrat ne ve, kdaj bo Gaga v svet poslala nov album oz. nov singel, številni oboževalci po svetu pa si želijo, da bi se po skoraj treh letih to zgodilo čim prej.

PREBERI ŠE
Hlepela je po slavi, spoznala pa tudi njeno temno plat

Gaga se je očitno vrnila v studio.
Gaga se je očitno vrnila v studio.FOTO: Instagram

Letošnje leto bo sicer postreglo s še kar nekaj pop poslasticami. Že naslednji teden bo album Lover izdala Taylor Swift, teden dni pozneje bo nov album izdala Lana Del Rey, za september sta izid nove glasbe napovedali Charli XCXin Tove Lo, v novembru bo nov album izdala Celine Dion. Čeprav še nimamo točnega datuma, pa naj bi še letos presenetile tudi ostale zvezdnice, med njimi Adele, Ava Max, Dua Lipa, Ellie Goulding, Selena Gomez, Rihanna, Miley Cyrus, Sia, Zara Larsson in Halsey.

PREBERI ŠE
Kdo je Ava Max, ki svet navdušuje s pesmijo Sweet but Psycho?

Bo Gaga z novo glasbo presenetila še v letošnjem letu?
Bo Gaga z novo glasbo presenetila še v letošnjem letu?FOTO: Profimedia