Miley Cyrus prekinila molk: Moje srce je polno miru in upanja ...

J.V.
11.08.2019, 18:26
0
Potem ko je kot strela z jasnega danes zjutraj udarila novica, da se Miley Cyrus in Liam Hemsworth po slabem letu zakona razhajata, je slavna pevka prekinila molk in na svojem Instagram profilu, objavila iskren zapis.

Medtem ko se Liam Hemsworth že nekaj tednov nahaja v rodni Avstraliji, pa Miley Cyrus svoje poletne dni preživlja v Evropi, med drugim tudi v Italiji. Po tem, ko je danes zjutraj v medijih odjeknila novica, da se slavni par po osmih mesecih ločuje in je novico potrdil tudi pevkin javni predstavnik, je sedaj z objavo zapisa na družbenih omrežjih, molk prekinila tudi Miley. 

"Ne upirajte se evoluciji, ker ne boste nikoli zmagali. Kot gora na kateri stojim, ki je bila nekoč pod vodo, povezana z Afriko, je sprememba neizogibna. Dolomiti niso bili ustvarjeni čez noč, več kot milijon let je bilo potrebnih, da je nastala ta veličastna lepota. Oče mi je vedno govoril 'Naravi se nikoli ne mudi, ampak je vedno pravočasna'. Moje srce je polno miru in upanja vedoč, da je to res. Učili so me, da spoštujem planet in njegov proces in predana sem temu, da bom enako ravnala s svojim ..."

PREBERI ŠE
8 mesecev po poroki sta se Miley in Liam razšla

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo ...

Slavni par se je spoznal pred desetimi leti, leta 2002 sta se zaročila, nato pa naslednje leto razdrla zaroko. Skupaj so ju znova začeli videvati leta 2015, kmalu kasneje pa sta naznanila svojo ponovno zaroko. Miley je nedavno spregovorila o obdobju, ki je sledilo po prekinitvi razmerja z Liamom: „Morala sem se spremeniti. In spreminjati se ob nekom, ki v tem času ne prestaja takšne transformacije, ni lahko. Naenkrat osebe ne prepoznaš več. Morala sva se odtujiti, da bi se lahko potem spet našla.“

Novembra sta med uničujočimi požari v Kaliforniji v ognjenih zubljih izgubila hišo, v kateri sta živela skupaj. Poročni obred so izvedli na eni izmed Mileyjinih ostalih posestih v zvezni državi Tennessee. Udeležili so se ga le najbližji prijatelji in družinski člani.