Talentka Jinny išče fanta

T. G.
29.03.2011, 11:00
100
18-letna Jinny Ribič iz Miklavža pri Mariboru je eksotična lepotica, hči Tajke in Slovenca. Na avdiciji oddaje Slovenija ima talent je naredila vtis predvsem s svojim videzom, medtem ko s svojim petjem ni prepričala žirije. Prišla je samozavestna in optimistična, potem pa doživela razočaranje, saj žirija ni bila zadovoljna z njeno izvedbo pesmi Christine Aguilera Genie in a Bottle. Jinny sicer zanima še veliko stvari - poleg petja, oblikuje oblačila, jih tudi sama šiva, rada pa bi bila frizerka. Temnolaska nam je zaupala, da je še samska.

Jinny Ribič je naredila vtis s svojim videzom.
Jinny Ribič je naredila vtis s svojim videzom.FOTO: Miro Majcen

Ko si odkorakala z odra oddaje Slovenija ima talent, si bila videti zelo razočarana. Slabo prenašaš kritiko?
Komentarji žirije me niso prizadeli, čeprav je bilo tako videti. Vem, da je bilo videti, da sem užaljena, ko sem tako odšla z odra. Nekateri so mislili, da sem arogantna. Ampak jaz na odru nisem slišala žirije, saj je bilo občinstvo glasnejše, zato sem bila zmedena. Mislila sem, da moram po treh komentarjih dol z odra, ko pa sem zapustila oder, so se mi začeli vsi smejati in nisem vedela, zakaj. Še enkrat sem šla na oder, pa so se spet vsi smejali, tako da nisem več vedela, kaj naj. Zato sem kar šla. Tako da je bilo videti, kot da ne sprejemam kritike.

Mnenje žirije bo upoštevala.
Mnenje žirije bo upoštevala.FOTO: osebni arhiv

Po nastopu si komentirala, da sama zase veš, da znaš peti. Ali to pomeni, da ne boš upoštevala komentarjev članov žirije?
Brane mi je rekel, da bi se lahko bolj potrudila in to vem, Lucienne mi je tudi rekla, da ne ve, ali imam prihodnost v petju. Ampak tega nisem vzela kot nekaj slabega, žal mi je, da se nisem bolj potrudila. Mnenja žirije bom upoštevala.

Imaš izkušnje s petjem, si že kdaj nastopala na odru?
Prvič sem nastopala pred tolikšni množico, sem pa že posnela eno svojo pesem, ampak sta bila producenta neresna, tako da iz tega ni bilo nič. Sem pa že dobila več ponudb, da bi posnela kakšno pesem. Bom videla, kaj bo sedaj. Nameravala sem se učiti petja, ampak mi še ni uspelo, pa tudi kitare sem se želela naučiti igrati. Kaj bo, bom pa še videla, sedaj se mi veliko stvari dogaja. Čez noč, po mojem nastopu na Slovenija ima talent, me je namreč okoli 1.000 oseb kontaktiralo na Facebooku in bi bili radi moji prijatelji. Sedaj moram preveriti, kdo so to.

Kje se vidiš v prihodnosti, bi rada bila pevka ali pa morda raje stilistka?
Že od malih nog si želim postati pevka. Zanima pa me več stvari, vse, kar je povezano z modo, rada stiliram, veseli me tudi šivanje, urejanje nohtov in pričesk. Obiskujem šolo za oblikovanje, ko jo končam, pa sem bom vpisala na frizersko. Frizerka si želim biti že od osnovne šole naprej, šivam pa od 15. leta.

Je bilo to, kar si imela oblečeno za nastop na Talentih, tvoja kreacija?
Ne, hotela sem obleči obleko, ki sem jo sama zašila. Ko sem jo oblekla, se mi je zdela preveč vpadljiva, preveč svetleča. Zato sem jutro pred nastopom spremenila načrt.

Kako pa ocenjuješ stil oblačenja Slovenk ter urejenost pričesk in ličenje?
Rada vidim žensko, ki je urejena, pa ne samo takrat, ko gre v diskoteko, ampak tudi čez dan, pa to ne pomeni, da izstopa. S tem mislim urejeno pričesko in make-up ter urejene nohte. Mislim, da je kar mogoče videti takšna dekleta na naših ulicah. Jaz imam takšne prijateljice, ki se rade uredijo.

Njene prijateljice so rade prav tako urejene kot ona.
Njene prijateljice so rade prav tako urejene kot ona.FOTO: osebni arhiv

Glede na to, da te zanima svet mode, bi rada delala tudi kot manekenka ali fotomodel?
Sem že dobila ponudbe za takšno delo. Manekenka pa ne morem biti, ker sem premajhna. V bistvu me niti ne zanima biti manekenka, ker za to delo ni treba, da si ne vem kako lepa. Bolj mi je všeč naziv miss, ker takrat predstavljaš sebe, kot manekenka pa si bolj neke vrste obešalnik. Tako da če bi lahko sebe predstavljala in če višina ne bi bila problem, bi se prijavila na kakšen lepotni izbor.

Bi pozirala gola, če bi dobila takšno ponudbo?
Za Playboy se ne bi nikoli fotografirala. Nekega dne bi rada imela fanta in si želim, da moje telo vidi samo on. Nekaj drugega je, če si zgoraj brez na plaži. To ni nič. Pozirala pa ne bi nikoli gola.

Dejala si, da še iščeš fanta. Kakšen pa je tvoj idealen partner, kako si ga predstavljaš?
Težko rečem, lahko je nekdo zelo 'luštkan', pa mi bo nekdo tretji všeč, ki ni tako privlačen na videz, je pa kot oseba veliko bolj simpatičen. Po videzu nima smisla gledati. Nimam vnaprej postavljenega vzorca.

Ne bi se fotografirala gola, njeno telo bo lahko videl samo njen fant.
Ne bi se fotografirala gola, njeno telo bo lahko videl samo njen fant.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (100)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Nejc Bogataj 1
16.06.2013, 11:00:37
fasada, zame obupna
Natalija Grabec
24.01.2013, 13:27:51
10
+1
"Nameravala sem se učiti petja, ampak mi še ni uspelo, pa tudi kitare sem se želela naučiti igrati. Kaj bo, bom pa še videla, sedaj se mi veliko stvari dogaja. Čez noč, po mojem nastopu na Slovenija ima talent, me je namreč okoli 1.000 oseb kontaktiralo na Facebooku in bi bili radi moji prijatelji. Sedaj moram preveriti, kdo so to." hahahahaa...
trust12
24.09.2012, 9:07:48
20
+2
glej druge dve k fiki!
kloe
13.05.2011, 2:28:29
41
+3
Osebno mi njen stil ni všeč deluje ceneno ampak ne rečem punca se trudi ima neke cilje. In še nekaj .. je neverjetno lepa ena izmed lepših punc v Sloveniji po mojem mnjenju. Vsi se zgovarjate da je cela papudrana pa nevem kaj js pa mislim da tudi brez kančka šminke je lepša od večine. Punca ma poteze POTEZE! Lepotička veliko sreče :)
Natasa95
19.04.2011, 17:29:16
12
-1
spirala, ni treba govort čez njo če si ji fouš... meni se zdi lušna in simpatična punca, ki ve kaj hoče :)
unidi
31.03.2011, 23:10:10
meni je čist ok..pač ji ni uspelo pred tolkimi gledalci bolje zapeti..mogoče pa res ni za pevko, vendar ji želim , da uspe v drugih smereh, ki si jih želi(stilistka, obleke, frizerstvo)...pogumno naprej..
aryan
31.03.2011, 17:14:27
40
+4
Pa jz se žrtvujem sicer nisn neki preveč lep mam pa dost našparanga
Nassaja
31.03.2011, 10:32:47
01
-1
Sram me je da živim v Sloveniji. Pa ne zaradi talentov in Jinny, ki ji pač ni uspelo ampak zaradi tega, ker vidim kako zlobni so slovenci, ki opletajo z jeziki in udarjajo po drugih, ki pač hočejo uresničit svoje sanje. Ena gospodična je napisala, da bi njene kreacije kupile samo fine ženske. Mislim, da bi ti bila prva pa sploh vedela nebi od koga si kaj kupila! A sploh veš kaj kupuješ? Punca ima sanje. Vsi jih imamo. In všeč mi je, da jo prijateljice podpirajo. Verjamem Samanti, da pred njo lepo odpoje, Ampak trema pri vsakem naredi svoje. Priznam, da meni tudi niso všeč punce, ki so zelo namazane. Ampak pri Jinny mi je všeč, da je pogumna in je za svoje sanje pripravljena narediti marsikaj. Anja
Špela Sedlar
31.03.2011, 0:20:57
10
+1
Men se pa zdi samozavestna in simpatična punca, ki ve kaj hoče, čeprav dvomim, da bo kot pevka to dosegla. Saj je lahko zadovoljna s svojim videzom, a ni lepa? Nisem zasledila, da bi rekla, da je za manekenko prelepa, je pa res, da je večina manekenk tako shiranih, da niso nevem kako lepe in ima prav. Včasih se mi zdi, da ljudje samo iščejo nekoga, da bi ga pohodl.
spirala
30.03.2011, 20:19:27
pa ko je rekla da njej ni videz fanta pomemben, ja očitno ji je če je cela umetna pa našminkana, pa če gleda samo po notranjosti potem pa tui nevem...pa ta manekenko ima zelo kratke noge
spirala
30.03.2011, 20:18:11
pa ko je rekla da njej ni videz fanta pomemben, ja očitno ji je če je cela umetna pa našminkana, pa če gleda samo po notranjosti potem pa tui nevem...
Pelly Muca ?
30.03.2011, 18:03:51
02
-2
hahaha mogli bi jo videt zjutri brz pudra pa šminke pol pa nevem će bi vam bla še lepa, preveć samoušećna preveć mutava da bi lhka bla pevka al pa kaj. ona manekenka? daj no mir bi se pa ja zjokala al pa kr šla iz modne piste će bi ji kir reko da nezna pozirat al pa kaj ;)
mm93
30.03.2011, 16:26:49
10
+1
očitno mora ta punca biti hudo zelo samovšečna da pravi da je prelepa za manekenko
bubles
30.03.2011, 12:15:34
čedna punca....
zagi zagi
29.03.2011, 19:40:50
dobra bejba...
grobi
29.03.2011, 15:52:17
Nevem nebi glih komentiral njenga glasa ,se strinjam z samantho , mogoče jo je zdelala trema ,uh to zna bit hudo , drgač pa ja spomnimo se lani ona-dva para ko sta prišla na avdicijo ko je ona slabo pela potem ko sta šla pa naprej je pa lepo pela. Uglavnem drgač pa ja lušna ssimpatična punca!:)
Neža Vižintin
29.03.2011, 15:43:24
Se mi zdi pa res smešno, da bolj ceni misice kot manekenke. No pa saj je še najstnica, morda bo še odrasla :)
Neža Vižintin
29.03.2011, 15:41:00
Pa tudi kot kreatorka žal ne bo uspela, če ne bo drastično spremenila svojega okusa :D Morda bodo njene stvari kupovale edino finoče, ki nimajo smisla za pravo modo. Je pa tole tako daleč od visoke mode... Je pa naravno lušna, škoda ker se tako skriva za vsem.
Nino Božič
29.03.2011, 15:30:08
vroča ko žemlce
Neža Vižintin
29.03.2011, 15:26:07
31
+2
Nima ne glasu ne dobrega stila. To da se načičkaš in zmečeš nase vse kar najdeš v omari ter si nadaneš ogromno makeupa ne pomeni da si urejen. Nekaterim ženskam to res ni jasno, še dobro da normalnim moškim to ni všeč ;)