Vsi izdelki za okusne in uravnotežene obroke na enem mestu

Zadovoljna.si
13.05.2019, 12:11
Uravnotežena prehrana je za plesalce in vse ostale, ki ste nenehno v gibanju, še kako pomembna. Skozi nasvete wellnes coachinje mag. Nadiže Pleško ste spoznavali v katerih živilih se skriva sladkor, zmote o maščobah in kaloričnih vrednostih, dileme o beljakovinah in ogljikovih hidratih ter recepte za prigrizke, ki jih lahko uživate brez slabe vesti. Ker se obeta čas plesnih državnih prvenstev, sta za plesalce dobra telesna in mentalna pripravljenost še bolj pomembni. Že imate izbran svoj najljubši recept za prigrizek, ki vam bo pri tem v pomoč?

V Nadižinih člankih najdete dobra izhodišča in ideje, s katerimi ustvarite uravnotežene, raznolike in za na pot priročne recepte z izdelki Spar Vital in Spar Natur pur. Dobra novica je, da lahko sedaj tako plesni talenti, kot tudi ljubitelji vitalnega in energije polnega življenja, v izbranih trgovinah Spar in Interspar najdete posebno polico Zvezde priporočajo, kjer na enem mestu najdete vse izdelke za ustvarjanje okusnih receptov, ki vam bodo pomagali pri uravnoteženi prehrani in plesni energiji.  

Plesno energijo pa bodo potrebovali tudi polfinalisti plesnega tekmovanja S plesom do zvezd, ki jih je izbrala strokovnja komisija pod vodstvom Katarine Venturini. Njihove plesne posnetke, si lahko ogledate TUKAJ, kjer lahko prav tako glasujete za svojega favorita in mu pomagate v veliki finale. Tja se bodo uvrstili štirje videi z največ glasovi ter se potegovali za glavno nagrado - plesno delavnico v Londonu v Pineapple Dance Studios in nastop v Sparovem TV oglasu. Glasovanje poteka do ponedeljka, 13. maja, do konca dneva!

Za ustvarjanje receptov za priprave na trening, priprave malice za v službo ali pa prigrizka za na izlet pokukajte med recepte, ki jih najdete TUKAJ in si priskrbite izdelke Spar Vital in Spar Natur pur na posebni Sparovi polici "Zvezde priporočajo".

Zvezde priporočajo ...
Zvezde priporočajo ...

Sponzorirana vsebina