5 neprijetnih stvari, ki se zgodijo med seksom, a jih nihče ne prizna

zadovoljna.si
27.08.2018, 8:17
0
Vaginalni vetrovi, uhajanje urina, madeži na posteljnini ... To je le nekaj neprijetnih stvari, ki se pogosto pripetijo med spolnim odnosom, a jih nihče ne želi priznati.

Zaljubljen par v postelji - 4
Zaljubljen par v postelji - 4FOTO: iStock

1. Vaginalni vetrovi

Seks naj bi bil vroč, seksi, senzualen, erotičen ... In tak tudi je – v filmih. V resničnem življenju pa se med seksom pogosto zgodijo tudi nekatere manj prijetne stvari, o katerih večina ne želi govoriti. Eden teh neprijetnih pripetljajev so vaginalni vetrovi,  izpust zraka, ki se nakopiči v vagini in zagotovo ni znak zdravstvenih težav. Možnosti, da se neprijetnost med seksom ponovi, je majhna, a vendarle obstaja. Zato se ob tem le nasmehnite in spremenite položaj.

2. Madeži na posteljnini

Po seksu na posteljnini pogosto ostanejo madeži, ki so morda posledica tega, da imate menstruacijo, vam je med seksom malce 'ušlo' ali pa vama je bilo enostavno tako vroče. V večini primerov jih verjetno oba ignorirata in o njih ne govorita.

PREBERI ŠE
Vaginalni vetrovi: ena tistih stvari, o katerih ženske ne govorijo

3. Poškodbe pri seksu

Marsikateremu paru se je že zgodilo, da je med seksom zaradi kakšnega napačnega ali naglega giba, ki ga drugi ni pričakoval, nastala poškodba, kot je 'zlom' penisa. Ženske lahko doleti vaginalni krč, seveda pa to nista edini poškodbi, ki lahko nastaneta med posteljno akcijo in zaradi katerih je včasih treba tudi k zdravniku.

predigra
predigraFOTO: iStock

4. Izgovorjava napačnega imena

V navalu strastu se je verjetno že marsikomu zgodilo, da je med seksom izgovoril ime svojega bivšega ali kakšne druge tretje osebe. Okoliščine, ki niso prijetne za nikogar, a se povsem nehote zgodijo. 

5. Med seksom razmišljate, kaj vse morate še narediti

Včasih enostavno niste v elementu in med seksom v mislih sestavljate seznam vseh stvari, ki jih morate še narediti, in čakate, da bo konec. Njemu tega seveda ne boste nikoli priznale ...