Je vajin seks dober? Tako lahko postane ŠE boljši!

J.V.
12.10.2017, 8:06
2
'Dober seks' je težko definirati, saj si ga vsak predstavlja drugače. Ljudje smo si različni namreč tudi v postelji in medtem ko nekaterim paše nežno božanje, druge vzburja bolj grob seks. Obstajajo pa nekatere stvari, ki so skupne vsem in imajo velik vpliv na to, ali je vajin seks dober ali odličen. Trajanje, tehnika, privlažnost, kemija in multiorgazmi ... Razkrivamo, kaj se v resnici skriva za dobrim seksom!

moški in ženska pri oralnem seksu
moški in ženska pri oralnem seksuFOTO: Thinkstock

Ljubezen do samega sebe

Naj se sliši še tako klišejsko, a ljubezen do samega sebe je zelo pomembna tudi v spalnici. Popolno se boste namreč lahko sprostile le, če se boste v svoji koži dobro počutile in ne boste med seksom ves čas samo razmišljale, kako ste videti in ali je že opazil vaš celulit, zaobljen trebušček, itd. Samozavestne ženske, ki so zadovoljne same s seboj ne poznajo nobenih preprek in se lahko povsem prepustijo užitku v postelji.

Radovednost

Postelja je prostor, kjer lahko domišljiji prepustile prosto pot in se povsem prepustite eksperimentiranju in preizkušanju novih položajev. Če je vajina edina dinamika v posteljo, ko se iz 'misijonarca' prestavita v bočni položaj, potem je zadnji čas, da glede tega nekaj ukreneta in se oba vpišeta v malo šolo seksa. Bodita odprta za nove stvari in če vama manjka idej, smo prepričani, da bosta na spletu hitro našla kakšno, ki bo všeč obema.

moški in ženska med seksom
moški in ženska med seksomFOTO: iStockphoto

Orgazem ni vedno najpomembnejši

Mnogi dober seks enačijo z intimnostjo, povezanostjo, bližino, in ne vrhuncem kot koncem zgodbe. Dejstvo je, da je seks lahko zelo zadovoljujoč, kljub temu, da se za pripadnice ženskega spola ne konča vedno z orgazmom. Če se tega zavedata oba, bosta med seksom čutila manj pritiska in pričakovanja ne bodo tako visoka, zaradi česar bo užitek še večji.

Ujemanje

Nekateri ljudje enostavno niso kompatibilni in ne glede na to, kako zelo se trudijo, da bi bil seks dober, se to včasih enostavno ne zgodi. Če se tega po številnih neuspelih poskusih zavedata tudi vidva, potem je morda čas, da se sprijaznita, da enostavno nista za skupaj. Bolje zdaj, kot kasneje ...

Medsebojno zaupanje

Ne glede na to, ali gre za partnerja, s katerim sta skupaj že dve leti ali le za seks za eno noč, zaupanje je pomembno v obeh primerih. Le tako se boste lahko popolnoma sprostile, se predale užitkom in se v njegovi družbi dobro počutile.

Pogum

Da bi se povsem spolno osvobodile potrebujete pogum. Ne sme vas biti strah na glas povedati tega kar si želite ali česa si ne želite, ker se bojite kaj si bo mislil o vas ali da bi ga s tem morda prizadele. Če ne moreta biti odkrita drug z drugim in deliti svojih spolnih fantazij in želja, vajin seks ne bo nikoli tako dober kot bi bil lahko.

Moški in ženska v postelji - 1
Moški in ženska v postelji - 1FOTO: iStock

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

grega333
14.10.2017, 19:36:44
2 4
-2
....jest ga že par let nimam, ker sem obupal, ko sem ji nakazaoval da je sex že rutina!
mini5moris
13.10.2017, 7:32:27
10 0
+10
kliknem,... par sekund berem in me mine za par dni