Kako lahek plen ste?

M.K.
11.06.2019, 7:56
2
Se tudi ve sprašujete, kakšno predstavo dobijo moški o vas, medtem ko vas osvajajo? V pomoč vam je lahko nekaj opisov posameznih tipov žensk, ki se šarmerjem zdijo izredno lahek plen. Če se najdete v katerem od opisov, vam pri navezovanju stikov in iskanju tistega pravega svetujemo, da ste še posebej previdne.

Šarmantni zapeljivci zelo dobro vedo, da vse predstavnice nežnejšega spola ne 'padajo' na enake taktike. Ženske se razlikujemo tako po značaju kot tudi po razmišljanju, zato nas je nemogoče vse osvojiti na isti način. Nekatere zelo hitro prepričajo običajne zapeljive in osladne fraze, druge se na sladko govoričenje požvižgajo in so izredno nezaupljive ter nepopustljive, zato morajo pri osvajanju teh ubrati povsem drugo pot. Vendar pa je jasno, da za prave zapeljivce ni nič nemogoče – če se odločijo nekoga osvojiti, bodo to tudi storili. Ne glede na etičnost in moralnost pristopa, ki ga uberejo. No, posebej ogrožene pa so naslednje skupine žensk …

Šarmantni zapeljivci zelo dobro vedo, da vse predstavnice nežnejšega spola ne 'padajo' na enake taktike.
Šarmantni zapeljivci zelo dobro vedo, da vse predstavnice nežnejšega spola ne 'padajo' na enake taktike.FOTO: Thinkstock

Pogosto ste depresivne

Konstantna depresija lahko žensko tako duši, da preprosto ni več sposobna trezno razmišljati. Takoj ko ji kakšen frajer nameni trenutek pozornosti, se ga brezglavo oprime kot edine rešilne bilke, ki ji je na voljo. Veliki zapeljivci to hitro opazijo, zato znajo še kako dobro izkoristiti trenutek šibkosti 'gospodičen v stiski', ki se popolnoma predajo in ne razmišljajo o posledicah, ki jih lahko doletijo. Konec koncev tovrstni šarmerji običajno iščejo le zabavo, ne pa resne zveze.

Rade se žrtvujete

Požrtvovalnost ni vedno pozitivna, zato so ženske, ki jih krasi ta lastnost, pogosto izredno lahka tarča za zapeljivce. Osredotočene so na izpolnjevanje želja drugih in veljajo za precej naivne, zato se ujamejo v prvo besedno past, ki prileti iz moških ust. Ko jih šarmer enkrat osvoji, bodo zanj pripravljene narediti vse, kar jih bo prosil, če pa ga slučajno kdaj zavrnejo in se bo zaradi tega začel oddaljevati od njih, bodo hitro požrle ponos, popustile in dopustile, da bo po mili volji teptal njihovo dostojanstvo – samo da ga ne bi izgubile.

Imate bujno domišljijo

Dekleta, ki imajo bujno domišljijo, že v osnovi spadajo med lahke tarče. Zlahka si namreč predstavljajo princa na belem konju in zato jih tudi moški brez večjih težav prepriča, da je zanje pripravljen premikati gore in bo zanje naredil vse, kar si zaželijo. Tovrstne obljube so običajno daleč od resničnosti in ko se oblaki enkrat razblinijo, ostane le razočaranje, a je žal takrat pogosto že prepozno. Za izkušene zapeljivce je obljubljanje gradov v oblakih eden zanesljivih in varnih načinov lovljenja 'lahkega plena' – ponavadi le za posteljne užitke.

Požrtvovalnost ni vedno pozitivna, zato so ženske, ki jih krasi ta lastnost, pogosto izredno lahka tarča za zapeljivce.
Požrtvovalnost ni vedno pozitivna, zato so ženske, ki jih krasi ta lastnost, pogosto izredno lahka tarča za zapeljivce.FOTO: iStock

Vaš adut je dober seks

Če verjamete, da lahko pravo ljubezen najdete v postelji, ste verjetno na napačni poti. Če z nekom med rjuhe skočite, še preden si zapomnite njegovo ime, boste že same po sebi dajale vtis lahkega plena, in to znajo šarmerji s pridom izkoristiti. Če je moški namreč tako hitro pristal na seks z vami, bo najverjetneje prav tako hitro v posteljo zvabil tudi kakšno drugo privlačno dekle, ve, ki ste se mu tako hitro predale samo zato, da bi ga očarale z dobrim seksom, pa boste ostale same in prevarane.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

lordslayer
18.04.2018, 8:10:29
110
+11
glavno da se ne pretvarjate, pa bo vse ok
A si ti mal bogi
11.06.2019, 12:20:21
Saj se punca nikoli ne :D