Mlada mama iskreno: 'Hočem imeti afero'

J.V.
14.12.2018, 10:56
2
Laura Mazza je mama treh otrok in blogerka, ki v svojih zapisih zelo iskreno piše o tem, kako je materinstvo spremenilo njeno telo in življenje na splošno. V enem od zadnjih zapisov, je iskreno spregovorila o tem, zakaj hoče imeti afero in z njim pritegnila veliko pozornosti!

"Rada bi imela afero.

Rada bi imela skrivnostne pogovore skozi dan. Želim si pisati več kot le 'kava, sladkor, mleko in hrana za psa'. Želim si pisati 'Ne morem nehati misliti nate' ali 'Komaj čakam, da se te dotaknem'. 

Želim se čutiti, da si me nekdo želi. Želim si prejeti sporočila, zaradi katerih bom zardela in se mi bodo zašibila kolena. Želim si, da mi nekdo pove, da sem lepa. Da sem v tistih hlčah videti seksi. Da si me tako želi, da se zaradi mene počuti šibkega. 

Ne želim se počutiti kot od nekoga mama, se prepirati zaradi nogavic na mizi ali kdo več spi. Kot da nekoga karam, da mora početi stvari prav. Nočem reči ali slišati 'Danes sem preveč utrujen' vsak dan in vsak teden. Želim si ognjemet in strast. 

Ne želim se počutiti nevidno. Kot da sem le cimra. Želim si, da ko me nekdo vidi, ne vidi skozi mene. Da nisem kopilot, ampak sopotnik v klubu tistih, ki so seksali na letalu. Na to mislim vsak dan. 

Rada bi imela afero, a ne takšno kot mislite. Rada bi imelo afero z možem. Rada bi, da me sliši, ko mu to rečem in da mislim resno. Ker potrebujeva to. 

Ker sva po treh otrocih oba preveč izčrpana, da bi se ljubila. Ne potrebujem občutka, kot da gre za novo zvezo, ker je to kar imava veliko globje ... Ne potrebujem samo poželenja, ker imava ljubezen. Želim pa si nazaj tisto povezanost in tisto iskrico. Želim si imeti afero z moškim, s katerim sem se poročila, ker ga ljubim in ker je še vedno prva osebo, na katero pomislim, ko se zbudim. Nočem, da vsakič, ko to omenim, pride do prepira. Hočem, da ve, da ni kriv on, niti jaz. Samo čas je ... In nočem, da postane prepozno, da to spet obudiva."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

hisne
15.12.2018, 11:46:36
34
-1
naredi si jo da popestriž zakon
Relin Quish
15.12.2018, 11:04:27
149
+5
Odrasti.