Ljubezen po domače nič več ob petkih

M. A.
08.06.2019, 11:41
2
Dogajanje v šovu Ljubezen po domače je s srčnimi izbirami doseglo vrelišče, pred nami pa so romantični izleti, ki pa ne bodo na sporedu v ustaljenem petkovem terminu, temveč jih bomo spremljali ob nedeljah ob 20.00 na POP TV.

Naslednjo nedeljo bomo poleg zadnje odločitve, ki jo bo moral sprejeti Miha Božič, spremljali tudi romantične izlete, med drugim pa bo postalo jasno tudi, kam bo Ireno Drozgodpeljal Milan Tržan. Kot je namreč postalo jasno v tokratni epizodi, bo pot do Ireninega srca še trnova, a Milan je odločen, da jo osvoji.

PREBERI ŠE
Rasema (LPD) iskreno o nesreči v ljubezni

Čeprav Irena priznava, da do Milana ne čuti nič, on še vedno ni izgubil upanja, da jo osvoji.
Čeprav Irena priznava, da do Milana ne čuti nič, on še vedno ni izgubil upanja, da jo osvoji.FOTO: POP TV

Potem ko je Milanovo srce izbralo Ireno Drozg, je postalo jasno, da ona njegovih čustev ne deli. Milan je zanjo prišel celo v Portorož, ki ga doslej ni še nikoli obiskal, tam pa ni manjkalo obljub in sladkih besed, medtem ko je z dejanji razočaral tako Ireno kot njeno prijateljico, Ireno Dolinšek, ki pa je že takoj po Milanovem prihodu opozorila na veliko napako.’Kakšen moški pa si, če ženski ne prineseš rožice,’ ga je okrcala in mu dala vedeti, da si njena prijateljica v tretjem življenjskem obdobju želi predvsem partnerja, ki jo bo čustveno izpolnil, saj ji materialne stvari niso pomembne. Milan je sicer napako priznal in Ireni obljubil, da naslednjič dobi deset rožic.

Milan je tokrat razočaral tako Ireno kot njeno prijateljico.
Milan je tokrat razočaral tako Ireno kot njeno prijateljico.FOTO: POP TV

Zelo iskrena pa je bila do Milana tudi njegova simpatija, ki mu je iskreno povedala, da do njega zaenkrat ne čuti ničesar: ’Čisto enostaven moški si. Nisi slab, morda bi bil za katero čudovit, a zame ti manjka še zelo veliko, da bi začela kaj čutiti.’ Irenine besede zagotovo niso bile prijetne, še posebej ker ji je Milan pred tem priznal, da se je vanjo zaljubil in da dopušča tudi možnost poroke, še vseeno pa si želi, da bi se preselila k njemu in ne k njej. Ob tem ji je obljubil, da bi pogosto prihajala tudi na Primorsko.

PREBERI ŠE
Veliko presenečenje v Ljubezni po domače!

’Njegovo priznanje ljubezni je kot glas vpijočeva v puščavi. Veliko moških brez težav izpove ljubezen, a le do postelje, potem pa tega ne slišiš nikogar več,’ je Milanovo izpoved kasneje pokomentirala Irena, ki je dokazala, da bo pot do njenega srca še trnova, a Milan je odločen, da jo premaga. Kam jo bo povabil na izlet, ji zaenkrat še ni razkril, obljublja pa, da bo romantično in nepozabno. Kam sta se odpravila, ne zamudite naslednji teden, prvič v novem terminu: v nedeljo, 16. junija, ob 20.00 na POP TV, že v soboto zvečer pa si lahko najnovejšo epizodo predpremierno ogledate naVOYO.

Romantične izlete v šovu Ljubezen po domače bomo od prihodnjega tedna spremljali ob nedeljah ob 20.00 na POP TV.
Romantične izlete v šovu Ljubezen po domače bomo od prihodnjega tedna spremljali ob nedeljah ob 20.00 na POP TV.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

akam
10.06.2019, 19:39:45
ne razume, kako lahko poljubiš nekoga,do kogar ničesar ne čutiš?!? In to pred celo Slovenijo??? Hahhahahahaha
Machetekills007
08.06.2019, 18:20:37
15
-4
fuj ogabneži stari 👎