Pismo bralke: prepričana je bila, da je on tisti pravi, nato pa odkrila šokantno resnico!

zadovoljna.si
13.04.2019, 21:39
11
V uredništvo smo prejeli pismo bralke, ločenke in mame dveh deklic, ki je zadnje mesece preživela v prepričanju, da je spoznala poštenega in zaupanja vrednega moškega, s katerim je načrtovala skupno življenje. Vse dokler zaradi določenih znakov ni začela raziskovati in ugotovila, da ji je ves ta čas lagal in jo zavajal. To je njena zgodba ...

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.FOTO: iStock

Dragi uredniki, pisatelji, bralci ...

Bolj kot razmišljam, ste v zadnjih letih postali glas ljudstva, glas močnih in nemočnih, glas dvomov v gnoje, glas nas šibkih v času nemoči. Krivica je itak povsod, krivica je na vsakem vogalu, kamor se obrneš. Mene spremlja že od malega, pa sem uspešno vozila slalom do svojega 36. leta in mi je nekako vedno uspelo. Imam svoj posel, svoji dve čudoviti punčki, hišo, avto, mačko namesto psa. Imam tako rekoč vse. Vsaj odkar sem se znebila svojega dolgoletnega priveska, ki me je izsesaval uspešno celih 11 let.

PREBERI ŠE
Slovenec v DNA analizo poslal ženine spodnje hlačke in doživel šok!

Zakaj vam pišem? Ker sem v obdobju, kjer se vsaka samska ženska sprašuje, kako pošten je njen moški, kako ga poiskati, takega, ki ni gnoj. In deca ni problem najti, Slovenija je polna maminih sinčkov, nedoraslih, egocentričnih 'fukfehtarjev'. Rada bi samo pokazala problem, kugo današnjega časa, ki se ji z več besedami lahko reče: poročeni in nepotešeni lažnivci, ki zavajajo že tako ranjene ženske, ki so preživele težke ločitve, ki si želijo le ljubezni, pa jih po možu prežvečijo in oropajo dostojanstva in vere ti manipulativni, pretkani razvajenčki, ki očitno še niso preboleli odvajanja od materinih prsi.

Se je tudi vam zgodilo kaj podobnega, ste bile prevarane in bi želele svojo zgodbo deliti z drugimi ženskami? Pišite nam na zadovoljna@pop-tv.si!

Kaj vse srečaš, najbolje ve ravno ločena mamica v srednjih tridesetih. Kaj vse ... Jaz sem mislila, da se je nebo odprlo in je padel skozi oblake ta čudoviti, pozorni, ljubeči moški, ki me je prebudil iz grenkega spanca. Prvi meseci so bili čisti raj. Toplice, gradovi po Sloveniji, zajtrk v postelji, masaže ... Da o seksu ne govorim ... Vedno, povsod ... Bila sva popolnoma vsak večer na telefonu, dopisovala sva si po 4, 6 ur, počutila sem se spet 20. Z rokico v rokici po Ljubljani, vsak most sva prečkala, ure in ure, da sem imela noge popolnoma ožuljene.

Meni znano se je s partnerico razšel pred enim letom in pol, čeprav je z njim zanosila, sta šla vseeno narazen. Ko sva se začela dobivati, je imel sinek malo manj kot eno leto. Cele vikende sva preživela skupaj, vse je bilo kot nadaljevanje knjige o Pepelki. Vse dokler mi ni sredi decembra poslal slike svoje čudovite postave, ki jo je slikal v kopalnici v ogledalu. A je spregledal neko malenkost na polici. Njene šminke. Skočila sem v zrak, kako njene šminke, kako, če pa sva kar naprej skupaj, če sva vsak večer na telefonu, kako, če hodi domov cel popraskan in pogrizen? Kdo bi to dovolil, če bi imel doma ženo? Kako, če meni pravi: moja punca? Pojasnilo je bilo zelo dobro, v resnici tudi zelo verjetno in ob ostalih dejstvih niti ne sumljivo - to je tam pustila, ker občasno s sinom prespita v otroški sobi, da se sredi noči ne vozita k njenim staršem. Da je lahko mali čim več ob očetu, ona pa gre takrat po svoje. Meseci so minevali, zaljubila sem se v tega krasnega učitelja kot mlada trapa. Dogovor je bil sprejet, da bo junija dokončno pospravil ven njene stvari oziroma se sam preselil k meni. Vse sem mu verjela kot slepa kura.

PREBERI ŠE
Slovenka priznala: 'Občutek imam, da sem edina 22-letna devica na svetu!'

Vse dokler nisem začela raziskovati. Pa najdem na internetu objavo o njuni zaroki, pa je tudi to ovrgel, zakril, izbrisal. Takrat pa sem z njim prekinila. Ker se v zakon ne morem mešati. Ker je meni zakon in družina sveta in nedotakljiva, sploh pa se nisem ločila, da bom zdaj nekomu ljubica. Pa mi je prinesel njena pisma, pisma, katera mu je mati njegovega otroka napisala, s katerimi mi je dokazoval prekinitev veze, davni konec mrtve ljubezni, prekinjeno zaroko. Vse je naredil, da me prepriča, da me ima najraje na svetu, da sem mu največja ljubezen. Vse, celo njena sporočila mi je kazal. Kar je bilo potrebno, da ostanem z njim, ker ga bo brez mene pobralo. In sem verjela, ker je dejansko vse kazalo na to, da govori resnico. Govorila sva o poroki, o najinem otroku, odprla sem mu vrata v svoje življenje, k svojima puncama, da sta ga celo vzljubili. Bila sem srečna, kot dolgo ne. A tudi ne za dolgo. Tik pred junijem, ko naj bi se najino skupno življenje začelo, sem izvedela, da gredo skupaj s starši na morje. Njemu zaseda, domnevno. Zadnji žebelj v krsto pa je naredil oglas, da kupujeta parcelo, ker bosta zidala hišo.

In on, on se kar laže, me prepričuje, dokazuje svojo ljubezen, da je ona zgolj mati otroka, z mano pa ima ljubezen.

Verjamem, da je to večini lahko banalen problem, brez veze, brez pomena, mene pa je ta človek spravil ne samo na kolena, do roba obupa. Ni mi mož uničil vere v ljubezen, v poštenost, v integriteto, ta človek mi jo je. Uničil mi je vero v partnerski odnos. Z zavajanjem, z lažmi, z občutkom nemoči.

Sedaj se sprašujem, ali tej ubogi trapi odpreti oči, ker je škoda, da zapravlja svoja najlepša leta za ta izmeček, da bo do konca uničil tudi njo, posledično njunega sina, ji prinesel kakšno spolno bolezen ali manijake za vrat. Najhuje pa je, da sem ga dobila na vseh lažeh, pa še kar laže in spletkari, me osvaja, da bi bila skupaj, ker je po njegovih besedah škoda, da se dva, ki se imata tako zelo rada, razideta zaradi malenkosti, kot je partnerica, s katero živi in si deli le sina in hladilnik. In to delavec na eni naših najbolj uglednih institucij - je osnovnošolski učitelj. Kakšni ljudje učijo naše otroke in delijo polovico dneva z našimi otroci in jih učijo življenjskih lekcij, poštenosti, jim dajejo uvod v življenje? Po njih naj bi se zgledovali? Kaj je prav, kaj se v taki situaciji naredi? Naj pozabimo, gremo dalje, prebolimo, ali odpremo oči tistim, ki še naprej živijo v laži in zavajanju?

PREBERI ŠE
Slovenka odkrito o aferi s sodelavcem

Če bi le meni kdo 6 let prej odprl oči ... Ko bi le prišla do mene ljubica mojega bivšega moža, da bi si poiskala srečo, s kom drugim že leta, leta nazaj ...

Kaj je prav, Slovenija, da se v taki situaciji naredi?

Svoje mnenje glede tega, kaj bi vi naredili v njeni situaciji, lahko zapišete v komentarje.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Bejba193
14.04.2019, 17:01:18
50
+5
A je temu fantu ime na N?
Najpametnejši
14.04.2019, 8:32:48
536
+47
Drage dame, tudi nekateri moški imajo z vami zelo negativne izkušnje. Naj jih malo naštejem in mogoče katera prepozna kakšno. Verbalno nasilje, varanje, zavajanje, manipuliranje, spletkarjenje, prepoved druženja s kolegi itd. . Seveda kot nekatere izmed vas znate, komando ve lepo uveljavite s časom, če ne gre drugače pa s prepirom, Na začetku veze vam je pa vse sprejemljivo. Nato se pa začne dresura. Svoje drage z nekaterimi predhodno naštetimi lastnostmi sem se uspešno znebil in sedaj sem ponovno srečen moški in lahko ponovno živim svobodno. In, če bom spoznal še kako žensko se bom sedaj tudi jaz vprašal kako in s čim mi bo ona naredila moje življenje lepše. Drage dame, malo se zamislite tudi nad seboj. Se pa včasih prav iz srca nasmejim, ker ste tako previdne pri izbiri svojega partnerja, potem vas pa kresne največji "luzer" z dobro namazanim jezikom. Torej, izberite z možgani in ne z ušesi. Tisti res pravi verjetno ni najbolj izurjen v osvajanju žensk, ker mu to ni praksa. Ženskarji pa v tem blestijo.
Thor78
14.04.2019, 11:04:48
171
+16
BRAVO! ++++++++++
soncarica84
14.04.2019, 12:57:16
75
+2
S katerim ogranom pa si ti razmisljal ko si bivso izbiral? Ce izbiras zensko zaradi njenega videza ni nic presenetljivo da ti komandira in te vara.
Pikica
15.05.2018, 13:59:42
Zelo dobro razumem tvojo situacijo. Zgodilo se mi je podobno. Zaljubila sem se v človeka, ki ga 'poznam' že vrsto let. Vse v kar sem verjela, zaupala in negovala sem uničila s svojim brezpametnim ravnanjem. Mogoče temu ne bi bilo tako, če bi se umaknila takoj, ko sem dojela, da sem se zaljubila v lažnivca in prevaranta. Njegov način manipuliranja z mano je bil zelo pretkan, in mojo iskrenost je ves čas izrabljal sebi v prid. Ne vem, kaj sem si hotela dokazati... Iz mene je naredil čustveno razvalino. Izbrisal mi je nasmeh z obraza. Počutim se grdo in umazano. Uničila sem svoj zakon v zameno za kup laži. Ves čas sem se obtoževala, da sem sama kriva, kar je v veliki meri res, vendar vem, da sem bila čustveno zlorabljena. To se težko dokaže in še težje je pričakovati, da bo kdo razumel. Želim si, da se nobeni ženski, ki resnično ljubi, ne bi zgodilo kaj podobnega. Škoda, da nas je do določene mere pokvarila tudi tehnologija, da smo z nekom lahko ves čas 'v kontaktu', ker v tem ni nobene pristnosti. Zelo lahko je pritisniti sliko, smeškota, poljub, objem...ko v dnevni sobi sediš s svojo družino in nekomu na drugi strani dajati s tem lažnivo upanje. Koliko tega smo v resničnem svetu sposobni dajati tistemu, ki ga že imamo, čerav ni idealen? Koliko besed, ki jih napišemo, smo sposobni povedati? In to ne tisti osebi z več obrazi, to ne bi imelo smisla, ker enostavno ne veš kateri obraz izbrati...Spreminjati ne moremo drugih, lahko pa sebe. Iz takšnih lekcij se naučimo. Tudi to, da imamo pravico o tem govoriti. Jaz sem se veliko časa ukvarjala s tem, ali povedati njegovim prijateljicam, na ženo se nisem niti veliko ozirala..., predvsem zato, ker sem od njega nekaj staknila, kar sem z zdravljenjem uspešno odpravila. Do danes nisem govorila z nobeno od njih. V tolažbo mi je, da sem vsaj v tem boljša od vseh njih, ker sem ga 'prebrala'. Zdi se mi, kot da se ponovno učim hoditi...težko je, ker vem, da mi je pred tem dobro šlo, da sem bila nekdo... Moja naloga je, da shodim in da sem vzor svojim otrokom in mogoče še kdaj žena možu, ki me ima, kljub vsemu, vseeno rad.
tornadotex
14.04.2019, 9:01:20
71
+6
Kot vedno ,bo ostal problem razlike med moškim in žensko in to v pogledu na svet in njegove izive in probleme.Ona gleda vse tako čustveno z srcem, On tako razumsko,ki pa je za srce hladno....In ko naletiš na takšnega manipulatorja,si na sebe navlečeš težko nesrečo in leta življenja gredo v nič,Res da dobiš določene izkušnje,toda srce je ranjeno in ne pozabi nikoli....Samo,ko bomo spremenili same,nam bodo nasproti v naše življenje,prišli,drugačni in tisti bodo pravi.....Pikica, vse dobro ti želim.
SonyGirl
07.05.2018, 11:04:11
303
+27
Jst bi nardila hajko, da bi blo joj. Tole je tako velik kup smeti pod preprogo, da je treba že splezat čez. Očitno vsi skupi rabijo nekoga, da bi naredil red, ker ga sami ne znajo. Po moje so vsi taki brezhrbteničarji, da se nimajo niti tolk radi, da bi zaživeli tako, da bi bila vsem koža prav. Pol se pa malo laže tu, pa malo tam, pa je tam tih, namest da bi povedal svoje, pa gre k drugi jokat, ker ga prva duši, pa da ne bo pomote, je ta tadruga prav tako brez hrbtenice, ker nima moči, da bi ga že takoj nagonila in tak naprej in tak naprej. A veš kako se s takimi nardi? V prvi priliki, ko ga dobiš, da ti hodi k teb domov pucat žolč al pa iskat obliž na rano, ga poseksaš in sredi noči pošlješ domov, češ, sorry, jutr mam šiht, moram se naspat. In ko te naslednjič spet poišče, mu lepo rečeš. Do konca zime sem ti dala čas, zdej je že drug letni čas, jaz se s čustveno zblojenimi tipi ne ukvarjam več kot tolk, najdi si drugo. Pa verjamte, da sem to že dejansko nardila. To je tako osvobajajoče narediti, da se ne da povedati. Takrat imaš svoje življenje v svojih rokah in ti ni treba več čakati pri telefonu, še več, če zazvoni, ga daš na mute in gledaš dalje svojo najljubšo TV nanizanko al pa se ukvarjaš s kom, ki je dejansko vreden tvoje pozornosti in časa. Ko jih j*. Če v otroštvu niso bili deležni vzgoje, ki bi jih naučila spoštovanja, jo bodo pa v odrasli dobi dobili. Sam drek je, ker je tolk čustveno podhranjenih žensk, ki so pripravljene take dedce ujčkati do onemoglosti. Zblojena družba...
martinamimi
05.05.2018, 8:25:21
815
-7
Mislim, da je krivda toliko tvoja kot njegova, tip pač hoče uzivat v lajfu in to dobi od tebe - naivne deklice, ki ji po X primerih še ni bilo jasno kaj se dogaja. Jaz bi ga že ob prvem dvomu nekam poslala. Imej malo več spoštovanja do svojega življenja. Pr**ci so pač na vsakem drugem kotu. Naj ti bo življenjska izkušnja in greš naprej. MIslim, da je pomembno, da se iz tega nekaj naučiš, ker žal večina ljudi prej ali slej naleti na hude življenjske travme (smrt, ločitev, bolezen...).
akam
04.05.2018, 21:33:33
297
+22
zelo tipično slovensko.Ko ženska zanosi, nekaj časa pogosto ne more seksat, ker ji je slabo, pa zredi se, kar dosti moških ful odvrača.Začnejo si iskat ljubice, ki jih potrebujejo še po rojstvu otroka.Drugi ženski so sposobni natveziti VSE, KARKOLI.Nobene morale, nobene vesti.Tudi sama imam za seboj podobno zgodbo, ločena sem, moj prvi naslednji partner mi je lagal, kako se je razšel z bivšo pred 1,5 leta, zamolčal je otroke.Verjela sem.Dokler ga ni nekega dne po telefonu poklical otrok : "Oči, kdaj gremo kolesarit?"....Pozneje tudi nisem srečala nikogar boljšega.En mi je sam povedal, da me je prevaral z desetimi v 1 letu....Uredu moški so srečno poročeni, ni jih več.Tisti, ki so uredu, pa so jih zapustile ženske( pogosto so še otroke pustile kar očetu!!!) pa ne želijo nobene ženske več v svojem lajfu in je zelo težko prepričati jih, da si naj dajo novo priložnost.Že nekaj časa se v tej smeri trudim z nekom, pa kaže slabo, pravi, da mu sedaj zdaleč največ pomeni svoboda, neodvisnost....Večina slovenskih moških je brez morale, nesposobnih za zveze, nesposobnih biti oče.Loči se več kot polovica parov, ki živijo skupaj,Če ne prej, se ločijo po rojstvu otrok....Katastrofa
Natasa1989
04.05.2018, 18:32:15
Če bi se jaz in moj mož ločila, nebi iskala drugega partnerja ker oče je samo eden tako kot je mama samo ena. Ko bi bila potrebna bi že našla kakšnega moškega da se sprostim, je dovolj moških ki jih mikajo samo avanturce. Dokler so moji otroci majhni, nebi dovolila nobenmu moškemu da se približa mojim otrokom!!! Oče je tisti ki mora biti v otročkovih življenjih in ne drugi moški. Isto velja za nas ženske, samo me smo lahko mame svojim otrokom in nobena druga ženska!!! Ko so otroci polnoletni, že skoraj na pragu da si ustavarijo svojo družino, šele takrat bi si poiskala kakšnega moškega z kerim bi preživljala večere dokler ne umrem. Ampak kot sem že povedala, to je moje mišljenje. Vsak se odloča po svoje.
................
04.05.2018, 14:50:11
558
+47
Jaz osebno bi sla do takorekoc matere njegovega otroka in jo povprasala kaj je res in kaj ne-ali sta skupaj ali ne.. ob enem bi ji pa povedala vse kar je tebi obljubljal in jo opozorila, da odpre oci. Ker tole je res preraslo v kugo danasnjega casa, kjer zakompleksani moski ali pa zenske-da ne bo pomote, tudi zenske so take, ki se navelicajo druzine in si preprosto zazelijo nekaj novega, unicijo vse, za mar so drugi garali in ne pomislijo, da s svojimi dejanji unicujejo zivljenja drugih. Popolni egoizem. Upam, da se bo tebi vse srecno izteklo in bos nasla tistega, ki ga isces.