Alma Rekić v 2 mesecih izgubila kar 7 kg

J.V.
14.06.2018, 10:48
Almo Rekić smo spoznali v kuharskem šovu MasterChef, kjer je veljala za najbolj strogo in zahtevno sodnico. In čeprav nikoli ni bilo videti, da bi jo mučili odvečni kilogrami, se je Alma tako kot večina ženskih predstavnic ves čas borila z napihnjenostjo. Razlog za to je bila neredna in nezdrava prehrana, premalo popite vode in stres, s katerim se je soočala dnevno. “Ne glede na to, da delam vse življenje s hrano, med delom nimam časa za normalne obroke. In ko pridem zvečer domov, imam enako težavo kot večina drugih kuharjev: jemo nekaj na "hitro", kot so pašteta, salama in podobno,« pravi Alma, ki se je pred nekaj meseci odločila temu narediti konec in zaživeti bolj zdravo.

Zaradi nezdrave prehrane, nerednih obrokov, pozabljanja piti dovolj tekočine in stresa se je Alma dolgo časa borila z odvečnimi kilogrami in napihnjenim trebuhom.
Zaradi nezdrave prehrane, nerednih obrokov, pozabljanja piti dovolj tekočine in stresa se je Alma dolgo časa borila z odvečnimi kilogrami in napihnjenim trebuhom.

Vrhunska slaščičarka, nekdanja vodja številnih odličnih kuhinj, mednarodna sodnica za kulinariko in še bi lahko naštevali. Alma Rekić se že 17 let z vso strastjo posveča kulinariki, zato si verjetno nihče nikoli ne bi mislil, da tako vrhunska kuharica za svojo prehrano ne skrbi tako vrhunsko. Pregovor, da je kovačeva kobila vedno bosa, se je tako izkazal za resničnega tudi v njenem primeru. Zaradi nezdrave prehrane, nerednih obrokov, pozabljanja piti dovolj tekočine in stresa se je Alma dolgo časa borila z odvečnimi kilogrami in napihnjenim trebuhom.

»Težave z odvečno težo so se pojavile zaradi pomanjkanja časa,« priznava Alma, ki nikoli ni bila ljubiteljica zelenjave, medtem ko jo je hitra prehrana hitro pogosto premamila. V preteklosti se je pri hujšanju vedno držala načela 'manj jej', a se je tudi pri njej izkazal za neučinkovitega. »Hujšala sem z odrekanjem hrani, a sem se zaradi narave dela zopet vrnila nazaj k enakim navadam. Tako da je bilo vse skupaj žal zopet enako.« Danes ugotavlja, da jo je bolj kot odvečni kilogrami bremenila utrujenost, ki je navzven sicer ni kazala, a se je ves čas borila s pomanjkanjem energije. Druga težava pa je bila napihnjenost, zaradi katere ni čutila potrebe po pitju tekočine.

»Ko sem si prvič pripravila napitek WaterOut, sem ves liter spila v 15 minutah!«

Pred nekaj meseci se je Alma odločila, da spremeni svoj življenjski stil in se enkrat za vselej znebi odvečnih kilogramov in občutka napihnjenosti. Pri doseganju rezultatov ji je pomagala Sensilabova shujševalna linija izdelkov SlimJOY, v kateri sta jo najbolj navdušila napitka WaterOut XXL in Boot Burn Active XXL. Z njuno pomočjo je Alma že po enem mesecu izgubila 4 kg, napihnjenost pa je izginila še prej. Bila sta natanko to, kar je iskala.

Kot opaža, ji je WaterOut pomagal ublažiti tudi željo po večernih prigrizkih, saj »me je njegov okus pomiril«.
Kot opaža, ji je WaterOut pomagal ublažiti tudi željo po večernih prigrizkih, saj »me je njegov okus pomiril«.

Okusen malinov napitek vas bo spodbudil k pitju več tekočine ter pospešil odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa.
Okusen malinov napitek vas bo spodbudil k pitju več tekočine ter pospešil odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa.

»Po 14 dnevih sem bila srečna, da končno pijem vodo in da se je napihnjenost izjemno zmanjšala,« pravi Alma, ki je imela kmalu več energije, najbolj pa se je razveselila tega, da jo je napitek WaterOut spodbudil k temu, da zdaj čez dan spije veliko več tekočine, kar se opazi tudi v lepšem tonusu kože. »Ko sem prvič poskusila WaterOut, mi je bil najprej všeč okus. Nato sem v 15 minutah spila ves liter napitka, kar mi prej nikoli ni uspelo.« V 2 mesecih je Almi uspelo izgubiti 7 kilogramov, začela se je zdravo prehranjevati in redno telovaditi. Kot opaža, ji je WaterOut pomagal ublažiti tudi željo po večernih prigrizkih, saj »me je njegov okus pomiril«.

To je njena skrivnost!

Napitek WaterOut XXL so razvili tuji strokovnjaki, ki so želeli pomagati pripadnicam nežnejšega spola, ki jih mučijo napihnjen trebuh, odvečni kilogrami in celulit. Okusen malinin napitek vas bo spodbudil k pitju več tekočine ter pospešil odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa. S pomočjo naravnih učinkovin klinično dokazano za 27 % poveča izločanje odvečne vode iz telesa in za 60 % zmanjša zabuhlost. Njegova trojna moč in učinkovite rastlinske sestavine resetirajo limfni sistem in tako vzpostavijo normalno drenažo telesa, izguba prvih odvečnih kilogramov pa je vidna v samo 10 dneh.

Za zelo učinkovitega pa se je izkazal tudi fat burner z naravnim okusom manga Boot Burn Active XXL. Poleg tega, da dvigne raven energije, za 16 % poveča tudi kurjenje maščob, še posebno med vadbo. Tako ima tudi kratkotrajna vadba učinek daljšega treninga. Obenem pa telo spodbuja k večji porabi kalorij tudi med mirovanjem.

Sponzorirana vsebina