90-dnevni izziv: kako do poletja izgubiti odvečne kilograme?

S.C.
17.05.2019, 7:33
Tri dekleta, tri različne zgodbe in skupen cilj – stopiti iz začaranega kroga in narediti konec večnemu boju s kilogrami. Klaudija, Mojca in Ines so namreč pred kratkim začele 90-dnevni izziv, v okviru katerega bodo celovito, s pomočjo personaliziranega jedilnika in pod vodstvom osebnega trenerja, skušale izboblikovati postavo in se v svojem telesu končno počutiti odlično. Njihova motivacija je na vrhuncu, tako da ne dvomimo, da jim bo uspelo. Se tudi vi spopadate z odvečnimi kilogrami in nizko samopodobo? Brez skrbi, tudi vam lahko uspe še pred poletjem!

Klavdija, Mojca in Ines so začele z izzivom FIT RIT DO POLETJA.
Klavdija, Mojca in Ines so začele z izzivom FIT RIT DO POLETJA.FOTO: Dreamstime

Vsi tisti, ki ste se že kdaj odločili napovedati vojno odvečnim kilogramom in maščobnim blazinicam, ki ste jih prej bolj ali manj uspešno skrivali s pomočjo ’čudežnih’ oblačil, veste, da je pot do sanjske postave lahko prava nočna mora. Če se izgube teže in oblikovanja postave lotite na napačen način, seveda. Hitre in drastične diete tik pred poletjem še nikoli niso obrodile sadov oziroma prinesle želenih dolgoročnih rezultatov, prej obratno. Kilogrami so se vrnili, kot bi mignil, upanje na boljše počutje v lastnem telesu pa je (kot že ničkolikokrat prej) splavalo po vodi. Tudi pretiravanje s telesno aktivnostjo ni rešitev, sploh če telesu ne zagotovimo ustreznih hranil, ravno tako ne vadba, ki je ne obiskujemo z veseljem, saj nam lahko hitro ’ubije’ motivacijo.

90-dnevni izziv Enemon fit rit do poletja se je začel

Da je edina prava pot za dosego cilja spremenjen življenjski slog, ki vključuje uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnost, prilagojeno posameznikovim željam, postavi in zmožnostim, se zavedajo tudi tri dekleta, ki so pred kratkim začela 90-dnevni izziv ENEMON FIT RIT DO POLETJA.

Klaudija, Mojca in Inesso se dolgo borile z odvečno težo, vsaka na svoj način, a jim do sedaj iz različnih razlogov ni uspelo doseči želenih rezultatov. Tudi zato, ker jim je bodisi zmanjkalo motivacije bodisi so se tako kot mnogi drugi izgube teže lotile na napačen način. Zato so bile še toliko bolj vesele, ker so ravno one srečne izbranke Enemonovega izziva, v okviru katerega so dobile personalizirane jedilnike, prilagojene njihovemu življenjskemu stilu in aktivnostim, ki jih je posebej zanje po podrobnem posvetu sestavila prehranska strokovnjakinja Zala Gomboc.

Vsa tri dekleta so morala opraviti ustrezne meritve, da bo na koncu izziva jasno, koliko kilogramov, centimetrov in maščobe so izgubila.
Vsa tri dekleta so morala opraviti ustrezne meritve, da bo na koncu izziva jasno, koliko kilogramov, centimetrov in maščobe so izgubila.FOTO: Enemon

Da jim bo v hitrem in stresnem tempu življenja, ko jim pogosto zmanjka časa za pripravo zdravih obrokov, lažje, so jedilniki sestavljeni tako, da si jedi lahko pripravijo v naprej in se tako izognejo morebitnim posegom po neustrezni hrani. Poleg tega so dobile tudi paket izdelkov Slim&Fit, ki močno olajšajo uravnoteženo prehranjevanje in tako zaradi vnosa hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje, izboljšajo počutje in zdravje. Magnezij, folna kislina in železo pa prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Na voljo so kaše, šejki in ploščice, ki so za piko na i tudi odličnega okusa in jih bodo z veseljem uživale.

Ves čas izziva jim bo ob strani stal tudi osebni trener Matic Kolenc, ki je vsaki posebej na podlagi meritev telesne sestave prilagodil program vadbe in te dni pod njegovim vodstvom že trdo garajo v fitnes centru FIT13. Čeprav so treningi naporni, pa je njihovo počutje odlično; po eni strani zato, ker vedo, da so naredile nekaj dobrega zase, po drugi strani pa tudi zahvaljujoč šejkom, ki poskrbijo za regeneracijo.

Vsaka s svojo zgodbo, a z enakim ciljem

Kot so priznale, je njihova motivacija na vrhuncu, saj prvič zares trdno verjamejo, da jim bo tokrat pa res uspelo. Klaudija je celo priznala, da ji je sodelovanje v izzivu vrnilo voljo do življenja in željo po spremembah. Prej namreč večkrat ni imela motivacije, da bi sploh vstala s postelje in energije, da bi pojedla zajtrk. Ves čas je bila brez volje, porajale so se ji črne misli, prišlo je celo tako daleč, da zaradi slabe samopodobe ni želela stopiti na ulico in pred ljudi. Sedaj se spet veseli prihodnosti in vsak nov dan začne z nasmehom. Tudi Mojca, ki se je ravno tako soočala s strahovi, saj je vsako leto le pridobivala na teži, z veseljem zre v prihodnost in komaj čaka dan, ko bo šla z veseljem v trgovino in si kupila nove hlače.

Kjer je volja, tam je pot.
Kjer je volja, tam je pot.FOTO: Enemon

Vesela je, da jo je Enemon potegnil s kavča in ji pokazal nove prehranjevalne navade in dejstvo, da je tudi uravnotežena prehrana lahko zelo dobra. Samozavestno v poletje pa si želi stopiti tudi Ines, ki je za dosego cilja že sama naredila ogromno. V zadnjih dveh letih ji je namreč uspelo izgubiti kar 40 kilogramov, rada pa bi jih še dodatnih 8 in še bolj izoblikovala telo. Kljub trudu se je številka na tehtnici ustavila, zato je sodelovanje v izzivu prišlo kot naročeno. Kot rečeno niti najmanj ne dvomimo, da bo prav vsem trem uspelo še pred poletjem izgubiti odvečne kilograme, si povrniti samozavest in se s ponosom pogledati v ogledalo. Komaj čakamo, da vidimo rezultate …

Tudi vam lahko uspe

Seveda je lažje vztrajati, če nekdo ves čas bedi nad tabo, ti pomaga in te spodbuja – v njihovem primeru sta to prehranska strokovnjakinja in osebni trener – a to še ne pomeni, da ni mogoče rezultatov doseči tudi v primeru, če se oblikovanja telesa lotite na lastno pest. Zakaj ne bi tudi vi sprejeli izziv in stopili iz začaranega kroga večnega boja s kilogrami?! Da vam bo lažje, kliknite TUKAJ in si za 3 mesece zagotovite uravnotežene jedilnike, ki vas bodo popeljali do zdravega načina življenja in topljenja kilogramov. Če nimate časa za pripravo obrokov, bodite brez skrbi, saj vam bodo izdelki Slim&Fit močno olajšali pripravo obrokov in hkrati telesu zagotovili zadosten vnos hranilnih snovi. Ker se edini pravi ključ do uspeha skriva v ustrezni prehrani in redni telesni aktivnosti, predvsem njuno pravo razmerje, je zelo pomembno, da najdete vadbo, v kateri boste uživali. Naj bo tudi vaše poletje čim bolj brezskrbno!

Zavedajo se, da ne bo lahko, a ker je njihova motivacija na višku, ob strani pa jim stoji izurjena ekipa, ne dvomimo, da jim bo uspelo.
Zavedajo se, da ne bo lahko, a ker je njihova motivacija na višku, ob strani pa jim stoji izurjena ekipa, ne dvomimo, da jim bo uspelo.FOTO: Enemon

Sponzorirana vsebina