TBT: Ema Begulić – celoten pogovor

Matej Arh
01.08.2019, 7:39
1
Lansko poletje smo na portalu Zadovoljna.si prvič pripravili serijo pogovorov TBT (Throwback Thursday), v kateri smo gostili vrsto zanimivih gostov, ki smo jih v preteklosti spoznali v šovih in oddajah, ki so se skozi leta predvajali na POP TV. Tudi letos smo v studiu znova prižgali luči, njegovo podobo osvežili, v goste pa povabili obraze, ki so med vami zbudili največ zanimanja. Se še spomnite, da se je Ema Begulić za ljubezen borila že v 1. sezoni šova Ljubezen po domače?

Letošnja pomlad je minila v znamenju 3. sezone šova Ljubezen po domače, ki je med drugim postregla celo s prvim ’LPD dojenčkom’, za pestro dogajanje pa je poskrbela tudi Ema Begulić, ki se je za srceMilana Tržana ljubosumno borila z drugimi kandidatkami.

Ema se nam je zdela izvrstna gostja za odprtje 2. sezone pogovorov #TBT, z njo pa nismo klepetali le o Milanu, temveč tudi o njenem gostovanju v 1. sezoni, kjer jo je Tomaž Kržič celo izbral za romantični izlet.

Ema še vedno čaka na srečo v ljubezni.
Ema še vedno čaka na srečo v ljubezni.FOTO: Aljoša Kravanja

Kot se za #TBT pogovore spodobi, ni teme, o kateri ne bi govorili, zato je Ema iskreno spregovorila celo o izdaji prvega moža in seveda o njenih načrtih za prihodnost. Kaj pa Milan, mu je res 'stal kot raketa'? Preverite v videu.

Emo smo med drugim vprašali, ali ji je kateri izmed kandidatov 4. sezone šova Ljubezen po domače tako všeč, da bi se znova podala v boj za ljubezen.
Emo smo med drugim vprašali, ali ji je kateri izmed kandidatov 4. sezone šova Ljubezen po domače tako všeč, da bi se znova podala v boj za ljubezen.FOTO: Aljoša Kravanja