Alenka (LPD): Vse trpljenje je bilo zaradi tega vredno!

M. A.
10.06.2018, 8:19
0
Kupid je v šovu Ljubezen po domače izstrelil svoje puščice. Renato Lužar s svojo Tamaro že uživa v Istanbulu, Vesna Šošterič in Jožko se sproščata na Češkem, Jože Mastnak pa je Simono odpeljal na Bled. Kaj pa Miši in Milan?

Najbolj je presenetil Milan Medved, ki je kljub veliki naklonjenosti, ki jo čuti doSonje, izbral Anno. Še naprej pa preseneča Mihael Kasaš – Miši, ki vrhunec romantike še vedno vidi v petju. Tako je prijel v roke kitaro in Alenkiin Danicispet namenil pevski večer. Zapel jima je Can't Help Falling in Love Elvisa Presleyja. Romantično gesto pa sta dekleti doživeli zelo različno.

Ljubezen po domače: 'Kako bova jahala, če je obilna?'

Miši je sprejel odločitev.
Miši je sprejel odločitev.FOTO: POP TV

'Pel je najbolj romantično pesem od vseh, kar pa je v popolnem nasprotju z njegovim obnašanjem. Mislim, da nama je želel pripraviti predstavo, ki se njemu zdi zelo kul. Meni ni zbudil nobenih občutkov, Danica pa se je v tistem trenutku povsem zaljubila. Rekla je, da še nikoli ni doživela česa tako romantičnega, jaz pa sem komaj skrivala smeh. Že zaradi tega prizora je bilo vredno priti sem, kljub vsemu trpljenju, kljub goram paradižnika,' je povedala Alenka. Sicer mu je ob slovesu povedala, da bi ga rada še bolje spoznala in imela z njim bolj globoke pogovore. 'Da bi šla še globlje,' je dodala.

Zmenek z Mišijem je Alenki ostal v grenkem spominu.
Zmenek z Mišijem je Alenki ostal v grenkem spominu.FOTO: POP TV

Miši je torej izbral Danico! Namignil ji je, da jo bo odpeljal na izlet nekam v Sloveniji, če pa se bo tam končno opogumil, preverite naslednjo soboto ob 20.00 na POP TV!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.