Anamaria Goltes: So povsem naravne!

J.V.
22.05.2019, 12:25
0
Dekle najbolj priljubljenega slovenskega košarkarja Luke Dončića očitno pogosto sprašujejo, ali so njene ustnice naravne. Zato se je Anamaria Goltes odločila, da ugibanja pokomentira na družbenem omrežju in razkrije resnico.

Anamario Goltes večina pozna kot dekle slovenskega čudežnega dečka Luke Dončića, sicer pa je svetlolaska tudi vedno uspešnejša manekenka in model. Sodeč po objavah na družbenem omrežju Instagram ima ravno v zadnjih dneh photoshooting, na začetku aprila pa se je sprehodila tudi po modnih brveh ljubljanskega tedna mode.

PREBERI ŠE
Anamaria Goltes o življenju v Dallasu

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Medtem ko njena kariera modela vedno bolj cveti, je Anamaria v zadnjem času očitno začela dobivati tudi več vprašanj in komentarjev o svojem videzu. Če smo bolj natančni, nekateri so prepričani, da so njene ustnice umetne. Zato se je odločila, da o tem spregovori javno, in je na Instagramu objavila zapis: "Za vse, ki govorite, da imam umetne ustnice. Motite se!"

"Mati narava me je obdarila s polnejšimi ustnicami in za to sem ji zelo hvaležna. So 100 % naravne – nobenih filerjev, ničesar," je zapisala Anamaria. Na njene modne uspehe je ponosen tudi Luka, ki se je po nekaj tednih, ki jih je preživel doma, spet vrnil v Dallas. 

PREBERI ŠE
Luka Dončić: Vse najboljše, moja ljubezen!

"Za vse, ki govorite, da imam umetne ustnice. Motite se!"
"Za vse, ki govorite, da imam umetne ustnice. Motite se!"FOTO: Instagram

Povečanje ustnic sodi med najpogostejše lepotne korekcije

Če si želite, da bi bile vaše ustnice le začasno videti polnejše, lahko na tržišču izbirate med različnimi preparati, ki v ustnicah ostanejo od pol do enega leta. "Aplikaciji polnila in botulinum toksina predstavljata poseg v človeško telo, ki lahko privede tudi do neželenih učinkov. Seveda je možnost za zaplete manjša, če poseg izvaja nekdo, ki stvari dobro obvlada. Vsekakor naj bi bil to zdravnik, ki se ukvarja s posegi s področja estetske medicine. Največkrat smo to plastični kirurgi. Učinek traja približno pol leta, se pa interval po vnovičnih aplikacijah nekoliko podaljšuje. V primeru uporabe trajnega polnila je lahko učinek tudi daljši," za Vizita.si pojasnjuje prim. asist. Erik Vrabič, specialist plastične, rekonstrukcijske, estetske in splošne kirurgije.

PREBERI ŠE
To je lepotna operacija, za katero se odloča največ Slovenk!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.