Lepa voditeljica Evrovizije v milijonskih dolgovih

J.V.
15.05.2019, 8:53
2
Slavna izraelska manekenka Bar Refaeli, ki je pred leti grela posteljo Leonardu DiCapriu, se je včeraj zvečer preizkusila tudi kot voditeljica letošnje Evrovizije v Tel Avivu.

Bar Refaeli velja za eno najbolj iskanih manekenk na svetu, kljub temu pa jo je večina spoznala, ko je lepa Izraelka pred leti polnila naslovnice rumenih medijev s svojo vročo romanco. Bar je bila namreč pred desetimi leti v zvezi z igralcem Leonardom DiCapriem, s katerim sta tudi skupaj živela. 

PREBERI ŠE
Zala in Gašper prepričala Evropo!

Po poročanju številnih svetovnih medijev mora Bar plačati skoraj dva milijona evrov zapadlih davkov in dodatnih 30 tisoč evrov sodnih stroškov. Razsodbo je v nedeljo sprejelo sodišče v Lodu, torej le nekaj dni pred tem, ko je morala Bar stopiti na veliki oder letošnje Pesmi Evrovizije in se izkazati kot voditeljica. 

Bar je obtožena, da med letoma 2009 in 2010 ni plačevala davkov, kar je sama upravičila z izgovorom, da takrat ni živela v Izraelu. To je namreč čas, ko se sta se z DiCapriem po več letih skupaj, razšla. Na koncu se je izkazalo, da to ni povsem res in da je manekenka tam preživela kar nekaj časa in da je imela v Izraelu stalno prebivališče. V škandal so vpleteni tudi njeni starši, ki so obtoženi pranja denarja.

33-letnica je danes sicer srečno poročena z Adijem Ezro, s katerim je skočila v zakonski stan leta 2015. Par ima dve hčerki, Liv in Elle.

Bar Rafaeli
Bar RafaeliFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

PSIHOTERAPEVT
15.05.2019, 12:19:24
2 miliona ? Eh :P
Kobrowsky Teodozij
15.05.2019, 9:54:04
51
+4
Grélna blazina Bar Rafaeli