Po mesecih govoric, da se ločujeta, presenetila

M. A.
08.01.2019, 9:25
3
Po dolgih mesecih govoric, da se zakon Victorie in Davida Beckhama krha, sta bila v zadnjih dneh dolgoletna zakonca v javnosti spet bolj pozorna. David je Victorio ljubeče držal za roko, prav tako sta si izmenjala poljub.

Mogoče je razlog nenadne pozornosti, da je tudi njun sin Brooklyn Beckham sveže zaljubljen, s svojo izvoljenko, manekenko Hano Cross, pa se je staršema celo pridružil na eni od modnih revij in na večerji. Beckhamovi so se sicer na omenjeni večerji družili tudi s kuharskim mojstrom Gordonom Ramseyjem in pevcem Ollyjem Mursom.

PREBERI ŠE
Victoria Beckham končno iskreno o zakonu z Davidom

David je ves večer Victorio ljubeče držal za roko.
David je ves večer Victorio ljubeče držal za roko.FOTO: Profimedia

Čeprav sta poročena že 19 let, si Beckhamova v javnosti le redko izkazujeta naklonjenost, zato je bil poljub, ki ga je David med večerjo 'pritisnil' Victorii, še toliko bolj presenetljiv in nepričakovan. David se sicer trenutno – podobno kot njegova žena – tudi sam podaja v svet modnega kreiranja. Pred kratkim je tako predstavil prvo kolekcijo za jesen in zimo v sodelovanju z modno znamko Daniel Kearns.

PREBERI ŠE
Victoria Beckham: Z dekleti ne bom več nastopala!

David in Victoria si v javnosti le redko izkažeta pozornost.
David in Victoria si v javnosti le redko izkažeta pozornost.FOTO: Profimedia

Zakonca Beckham bosta 4. julija sicer praznovala 20. obletnico poroke. V zakonu so se jima rodili štirje otroci: omenjeni Brooklyn, ki je z mamo zelo povezan, bo marca praznoval 20 let, Romeo ima 16 let, Cruz Davidbo naslednji mesec dopolnil 14 let, mala Harper Seven pa ima 7 let.

PREBERI ŠE
To je dekle, ki je osvojilo srce Brooklyna Beckhama

Zakoncema Beckham se je pridružil tudi sin Brooklyn z izvoljenko Hano.
Zakoncema Beckham se je pridružil tudi sin Brooklyn z izvoljenko Hano.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Lev07
10.01.2019, 8:40:51
01
-1
A se ta ženska sploh kdaj nasmehne?
pozitivno
08.01.2019, 13:36:35
61
+5
pa kakšna je ta angleška moda? jojojoj
Karantanija
08.01.2019, 12:41:58
96
+3
David pa ima zelo malo prostora še za kakšno tetovažo .... Ubupno grdo!