Nikoli nista pričakovali, da se bo 17 let kasneje zgodilo to

M. A.
26.02.2019, 7:36
1
Morda vam je težko verjeti, a te dni mineva že 17 let, odkar se je prav po šovu Popstars na Kanalu A zbrala skupina Bepop, ki je takrat osvojila srca mladih in starih ter poskrbela za pravo evforijo. Kot kaže zdaj, pa se polovica priljubljene skupine vrača.

Leta 2017 so se Bepopovci po več kot desetih letih za en koncert ponovno združili in naleteli na neverjeten odziv.
Leta 2017 so se Bepopovci po več kot desetih letih za en koncert ponovno združili in naleteli na neverjeten odziv.FOTO: Marko Delbello Ocepek

Tako je namreč na svoj Instagram pod eno izmed fotografij z Ano Praznik zapisala Tinkara Fortuna: ’Spomladi si rezervirajte večere za POP TV. Ob sobotah bo na sporedu Delovna akcija, ki jo vodi Ana Praznik, ob nedeljah pa bo ponovno na sporedu oddaja Zvezde plešejo, kjer se bom po plesnem parketu vrtela jaz.’ Njeno fotografijo je kasneje delila tudi Ana in šaljivo zapisala: ’Spomladi bodo vikendi rezervirani za Bepop polovico, ok?’ Mi smo za in komaj čakamo!

PREBERI ŠE
Ana Praznik iskreno: 'To so bili hudi čustveni pretresi!'

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Če Tinkara še čaka na informacijo, s kom se bo zavrtela po plesnem parketu, pa Ana že pridno prenavlja domove širom vse Slovenije, kar pridno deli tudi v svojih ’instastoryjih’. Preveč nam sicer ne želi izdati, pogosto pa pove, v katerem delu naše majhne države se nahaja.

Z Ano smo sicer v posebnem intervjuju, kjer se je spominjala preteklosti s skupino Bepop, klepetali že poleti, ko je povedala, kako je bilo, ko so se za en večer spet združili: ’Z odra je izgledalo, kot da so ljudje na stenah. Samo začela se je pesemMoje sonce, zapela sem samo prvo besedo in potem so ljudje peli. In tako je bilo naslednje tri minute in pol. Noro, res.’ Več skrivnosti iz tistega časa, ki jih je za naš portal razodela takrat, si lahko ogledate TUKAJ.

Čeprav je njihovo prijateljstvo še vedno aktivno, pa ponovne združitve na glasbenih odrih ne načrtujejo. Simon se je iz sveta medijev povsem umaknil, Alenka pa še vedno nastopa s skupino Sopranos.

PREBERI ŠE
Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!

Pomladni večeri ob koncih tedna bodo na POP TV rezervirani tudi za polovico skupine Bepop.
Pomladni večeri ob koncih tedna bodo na POP TV rezervirani tudi za polovico skupine Bepop.FOTO: Osebni arhiv

Delovna akcija in Zvezde plešejo pa nista edini oddaji, ki ju boste lahko na POP TV spremljali spomladi. Že naslednji teden se v ponedeljek ob 20.00 začenja 4. sezona priljubljene slovenske serije Reka ljubezni, v petek ob 20.00 pa nikar ne zamudite najbolj vročega šova te pomladi, Ljubezni po domače.

PREBERI ŠE
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Tinkara Fortuna je že v šovu Popstars povedala, da obožuje ples, zato komaj čaka začetek oddaje Zvezde plešejo, ki na POP TV prihaja 10. marca.
Tinkara Fortuna je že v šovu Popstars povedala, da obožuje ples, zato komaj čaka začetek oddaje Zvezde plešejo, ki na POP TV prihaja 10. marca.FOTO: Ana Gregorič

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

TeutonicKnight
26.02.2019, 14:03:54
626
-20
Zobata Tinkara in debeljuca Ana...