Objavila fotografijo svojih stopal in šokirala

J.V.
11.06.2019, 7:54
0
Slavna raperka Cardi B je na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo svojih oteklih nog in marsikoga šokirala. "Zamislite si, kako je videti moje telo," je zapisala pod fotografijo in dodala, da so ji zdravniki zaradi tega svetovali, da odpove svoje prihajajoče koncerte.

Cardi B objavila fotografijo stopal
Cardi B objavila fotografijo stopalFOTO: Instagram

26-letna raperka Cardi Bje pred kratkim odkrito spregovorila o lepotnih operacijah, ki si jih je do sedaj privoščila že kar nekaj. In čeprav so ji zdravniki svetovali, da po operacijah počiva, zvezdnica ni upoštevala njihovih navodil in sedaj trpi posledice.

Na družbenem omrežju Instagram je delila fotografijo svojih oteklih stopal. "Poglejte, kako mi otečejo stopala, kadar potujem z letalom. Zamislite si, kakšno je moje telo. Zaradi tega so mi zdravniki rekli, da moram odpovedati nastope. Moje prsi se morajo zaceliti."

Odločitev, da gre pod nož, jo je zaradi odpovedanih koncertov stala milijone evrov in Cardi B ni navdušena. Po rojstvu hčerke Kulture Kiare si je raperka privoščila liposukcijo in povečanje prsi. O posegu je spregovorila z E! in priznala, da je bil naporen.

"Nerada odpovem koncerte, ker imam rada denar. Odvisna sem od denarja," je dejala. "Za te koncerte dobim veliko denarja. Veliko denarja. Z odpovedjo sem se odpovedala milijonom, toda zdravje je naš največji zaklad, zato moram narediti, kar moram narediti."

Cardi B
Cardi BFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.