Lady Gaga izgubila živce zaradi Cooperja

J.V.
10.06.2019, 10:55
1
Novica, da sta se Bradley Cooper in Irina Shayk po štirih letih razšla, je dvignila veliko prahu in po nekaj mesecih zatišja so splet znova preplavila ugibanja, ali je bila za konec romance zvezdniškega para kriva Lady Gaga.

Odkar je pred nekaj dnevi kot strela z jasnega udarila novica, da sta seBradley Cooper in Irina Shayk po štirih letih razšla, so družbena omrežja preplavili meme-ji, katerih glavna zvezda jeLady Gaga.

PREBERI ŠE
Ali je za razhod kriva Gaga?

Tako zaljubljeno sta si zrla v oči na oskarjih.
Tako zaljubljeno sta si zrla v oči na oskarjih.FOTO: Profimedia

Da se med pevko in igralcem nekaj plete, se je ugibalo dolgo časa, saj sta si bila med promocijo filma Zvezda je rojena zelo naklonjena. Nekateri so bili že takrat prepričani, da je med njima več kot le prijateljstvo, ko je Lady Gaga prekinila zaroko, pa je situacija postala še bolj sumljiva. In zdaj, nekaj mesecev kasneje, je svojo zvezo prekinil tudi Bradley. 

Pevka je imela minulo soboto enega od svojih koncertov v Las Vegasu, na katerem so jo oboževalci ves čas spraševali, kje je Bradley. In v nekem trenutku je pevki prekipelo. Oboževalcem je sporočila, naj uživajo na koncertu ali pa naj odje**jo. Očitno ji gredo namigovanja že močno na živce in si želi le mir. 

PREBERI ŠE
Zaradi tega se od oskarjev nista več videla

Medtem se je po poročanju ameriških medijev Irina prejšnji teden že izselila iz njunega skupnega doma. Par ima skupaj tudi 2-letno hčerko in menda se trenutno pogajata o pogojih skrbništva. 

Na prenovljeni platformi VOYO si lahko ogledate film Odklenjen z Bradleyjem Cooperjem v glavni vlogi.

Par ima 2-letno hčerko.
Par ima 2-letno hčerko.FOTO: Profimedia